Насловна Политика Бајден: За 48 сати почећу да говорим шта мислим

Бајден: За 48 сати почећу да говорим шта мислим

8
ПОДИЈЕЛИ

Одлазећи амерички потпредседник Џо Бајден изјавио је данас да ће за 48 сати, када оде са функције, почети да прича оно што мисли. На Светском економском форуму у Давосу Бајден је рекао да ће се суздржавати још 48 часова.

„Онда ћу почети да причам шта мислим“, казао је он, преноси АП. Бајден је рекао и да је Русија једна од највећих претњи по међународни либерални поредак, оценивши да ће Москва покушати да утиче на предстојеће изборе у Европи, као што је оптужена да је то урадила и у САД. Бајден је казао и да под влашћу председника Владимира Путина Русија користи сваку доступну алатку да умањи значај земаља на ободу Европске уније, преноси Ројтерс.

„У многим земљама Европе заказани су избори ове године, па можемо очекивати даље покушаје Русије да се меша у демократски процес. То ће се поново догодити, обећавам вам. И поново, сврха је јасна — колапс либералног међународног поретка“, навео је Бајден.

ПОДИЈЕЛИ

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Dok je bio na vlasti nije govorio što je mislio!?
  Nije, dakle, mislio što je govorio!?
  Radio, što mislio nije!?
  Govorio, što radio nije!?
  Jedno mislio, drugo govorio, treće, nešto sasvim treće radio!
  Eto, s kime mi posla imamo!
  … I sve drugo.

 2. 0
  0

  E moj Biden-e, Amerika ce bez liberalnog medjunarodnog poretka ponovo biti srecna zemlja. Okrenuce se sebi, unutrasnjoj infrastrukturi, novim kosmickim programima, saradnji sa Rusijom,itd. umjesto transgender nuznika i pederskih brakova. Good riddance!

 3. 0
  0

  Значи да будала до сада није ни мислио. Барем не својом главом. Који идиот. На срећу бивши.

 4. 0
  0

  Mislim da je on i do sada više puta rekao ono što zaista misli, a to je npr. da su „Srbi najgori ljudski ološ koji treba uništiti“! Ovakvim stavovima svakako će steći respektabilan broj „obožavalaca“ među nekim ovdašnjim „botovima“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here