Насловна Политика Бајчетић: Краповић хистерично реаговао на општепознате принципе ПзП-а

Бајчетић: Краповић хистерично реаговао на општепознате принципе ПзП-а

5
ПОДИЈЕЛИ

Од самог старта формирања нове власти у Будви, ПзП је исказао своје отворено противљење да кадрови ДПС-а и урбанистичке мафије коју предводи Брано Гвозденовић, врше одговорне функције – саопштио је данас Никола Бајчетић, члан предсједништва Покрета за промјене.

Како је истакао, читава Будва зна да је Краповић лично, свог интимуса, извјесног Давидовића, човјека од највећег повјерења Брана Гвозденовића, довео на мјесто Секретара за урбанизам и тако директно пљунуо у лице свим бирачима опозиције који су на изборима гласали против ДПС-а и Маровића.

Какву су поруку Краповић и Демократе послале Будванима? Ако сте из ДПС-а и пресвучете дрес и постанете чланови Демократа, заборавићемо вашу ружну прошлост и наставићете да пљачкате и уништавате Будву и обалу?! Предсједник ПзП није оптужио мајку Краповића да је добила посао од сина. Он је само истакао да постоји снажан конфликт интереса и да је нова власт формирана на непотизму и да ПзП неће толерисати исту праксу коју су имали Маровићи“, навео је Бајчетић и додао:

„Како је Краповић хистерично реаговао на општепознате принципе политичког дјеловања ПзП, овим путем га обавјештавамо да ће се ПзП залагати да се преиспитају сви пројекти које је радила мајка Краповића, како би се утврдило да ли је било прекорачења габарита, промјена дозвола и других познатих механизама које је развила мафија Светозара Маровића. Будвани треба да знају које пројекте је радила мајка Краповића и за које је добијала пролаз код бивше власти Маровића. Будва је мала и мање више све се зна. Краповић је дужан да нам одговори зашто је стао са акцијом заштите интереса Будве у Марини. Ако му је Неил Емилфарб пријетио порукама, нека се јави ПзП-у и ДФ-у и ми ћемо га заштитити. Зашто не смије да покрене поступак за раскид уговора о колектору? Ко је у име наше власти преговарао са Аном Коларевић око колектора? Ко је из наше власти ишао у Сплендид на преговоре са Браном Мићуновићем око трансакције са објектом старе посте? Зашто је синовцу Света Маровића дата дозвола за рад боћарског клуба на најесклузивнијој локацији на Словенској плажи? Зашто се не руши нелегални објекат предсједника МЗ Петровац, функционера ДПС-а, који је још увијек предсједник МЗ Петровац? Зашто је сам преговарао око споразума о признању кривице са Гугијем са којим је драстично оштећена општина БД и зашто је коалиционе партнере суочио са договором непосредно пред сједницу СО БД?“, пита члан предсједништва Покрета за промјене.

Он наглашава да су бирачи опозиције очекивали да ће нова власт да јавно раскринка све пљачке Маровића и ДПС-а и да ће откинути крајеве његове хоботнице.

„Умјесто тога, Краповић доводи у власт кључног човјека Гвозденовића и омогућава да се разни кадрови ДПС-а пресвлаче у нове дресове и да наставе да владају Будвом. Неваспитани речник, увреде од стране Краповића према предсједнику ПзП-а само показују његову нервозу и страх од суочавања са превареним бирачима који су гласали опозицију у БД. Ђе је био Краповић, док је предсједник ПзП-а нападао мафију у Будви? Кад је прије него што је он постао власт дигао глас против уништења Будве, урбанистичке мафије, веза Маровића са Суботићем, Ђукановићем и Мићуновићем? Ђе је радио Краповић прије него што је постао градоначелник? ПзП ће сада са посебном пажњом пратити ову политику Демократа, да се лопови из ДПС-а пресвлаче у дресове Демократа и настављају да пљачкају Будву и јавно ћемо постављати питања Краповићу, ма колико то њега нервирало и узнемиравало. ПзП неће варати бираче и враћати кадрове Маровића на власт у Будви у другим дресовима. Истрајаћемо на нашем путу истине, искрености и правде, иако знамо да се то данас најмање цијени у овој и оваквој ЦГ. Али и борићемо се против овог и оваквог штетног система. Јер за разлику од наших колега из ДЦГ, који, према нашим сигурним информацијама, планирају да праве сјутра неке већине са здравим језгром ДПС-а уз аминовање страних амбасада, ми сматрамо да се систем мора пoтпуно мијењати и да нема здравог језгра у ДПС-у“, закључио је Бајчетић.

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Pa,ljudi,svak normalan vidi da su stvari upravo ovakve.
  Stvarnost je malo surova.Istina traži reakciju,građani pravdu
  Da djeci ostavlkamo devastiranu obalu,dugove i pustoš?
  PZP se ne miri s tim,zato su prava opozicija
  Zato ih najviše napadaju režimske sluge.
  Naprijed PZP i DF

 2. 0
  0

  Opet mi nema komentara, e Raicevicu, Raicevicu, mislio sam da se barem Vi borite za istinu, a ne da pokrivate brljotine umisljenih lazova i bitangi

 3. 0
  0

  E dobri Nikola. Kako te koristi fukara iz Pzp. Pevo su umjesto da te stave na poslanicku listu poslali u Spuz. A sada te koriste za obracun sa casnim momcima zarad svojih interesa. Stidices se jednog dana ovoga kada shvatis da na tvom autoritetu i obrazu Medojevici ljetuju na najegzoticnijim destinacijama, putuju po svijetu, skoluju djecu po inostranstvu i sprdaju se sa tobom.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here