Насловна Политика Бајчетић: Још један конкурс који је намјестио ДПС

Бајчетић: Још један конкурс који је намјестио ДПС

1
ПОДИЈЕЛИ

Према његовим ријечима, да у ДПС-у не маре за осуде и критике јавности, говори и чињеница о њиховим члановима управних одбора јавних предузећа.

NIKOLA BAJCETIC

Споразуми склопљени између Демократске партије социјалиста (ДПС) и њених коалиционих партнера у потпуности обесмишљавају институцију јавног конкурса, сматрају у Демократском фронту (ДФ).

Одборник ДФ-а, Никола Бајчетић, казао је да је „најновији гаф“ везан за интерни оглас у ком је замјеник градоначелника Подгорице затражио да му савјетник за правна питања буде кандидат који је завршио факултет друштвеног смјера.

„Поставља се питање о којим то правним питањима може да савјетује дипломирани историчар, професор књижевности, филозоф? Једини логичан одговор је да је у питању намјештен конкурс којим ће ДПС ухљебити још једног заслужног партијског јуношу“, наводи се у саопштењу Бајчетића.

Према његовим ријечима, да у ДПС-у не маре за осуде и критике јавности, говори и чињеница о њиховим члановима управних одбора јавних предузећа.

„Чије су ‘богате’ биографије покушавали да прикрију од опозиционих одборника на сједници Скупштине Главног града приликом тачке Избор и именовања“, додао је Бајчетић.

Не чуди, како је навео, што поједини партијски војници ДПС-а „сједе у Управним одборима чак и без основне школе, при том не знајући ни да се потпишу, али зато врло добро знају математику приликом крађе и куповине гласова“.

„То им је, уједно, и једина препорука за одређене функције“, тврди Бајчетић.

Како је казао, о појединим директорима јавних предузећа и њиховој стручности и кредибилности не треба трошити ријечи.

„Нажалост, на ово ћути и све аминује Социјалдемокраска партија, која је главни кривац за изборну превару грађана Подгорице“, рекао је Бајчетић.

Он је поручио да је вријеме да се коначно заустави партијско запошљавање јер, како је навео, обесмишљава струку, факултете и људе које их завршавају у нади да ће једнога дана радити посао за који се школују.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here