Насловна Политика Бахато: Спрема се луксузна канцеларија за Симовића

Бахато: Спрема се луксузна канцеларија за Симовића

0
ПОДИЈЕЛИ

Milo i Simovic

Новоизабрани потпредсједник парламента Милутин Симовић замијениће посланички клуб ДПС-а луксузном канцеларијом у Скупштини Црне Горе, која је по његовом наређењу детаљно реновирана током новогодишњих празника.

Из Скупштине је „Вијестима” званично саопштено да је за те намјене планирано до 5.000 евра.

Симовић је 27. децембра изабран за потпредсједника, а већ у понедјељак, два дана уочи новогодишњих празника, ушао је у кабинет и наредио да “остану само зидови, које треба окречити”.

Радници, које је ангажовала Управа за имовину, дигли су паркет и сређивали канцеларију током празника. Према трвдњама упућених ових дана мијењају се и прозори, како би се унио намјештај који је Симовић тражио да “изабере по свом укусу”.

Симовић је наслиједио кабинет који није реновиран од 1991., а који су користили потпредсједници парламента Зоран Жижић, Драган Кујовић и Жељко Штурановић, као и Предраг Поповић и Славољуб Стјеповић. Упућени тврде да је био комфорнији од предсједниковог.

Симовићев и кабинет његовог колеге Суља Мустафића (БС) одвојени су тапацираним вратима, али је он тражио да се она зазидају.

На питање да ли је за реконструкцију и опремање канцеларије расписан тендер из Управе за имовину нијесу одговорили, док у Министарству финансија тврде да је то надлежност парламента.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here