Насловна Друштво Војичић o коментарима на ИН4С-у: Од Вука до ћука

Војичић o коментарима на ИН4С-у: Од Вука до ћука

9
ПОДИЈЕЛИ

Кад се не види даље од носа, све је могуће, па и то да се увијек нађе неко да вам пришије етикету љубитеља или мрзитеља Срба, а и „угрожени“ медиј или портал да то објави као чињеницу, још под фирмом слободе штампе.

branko vojicic

Нико се још није јавио, нити ће – на понуду која се не одбија. Гордана Боровић, главна уредница Портала Аналитика, чланица Медијског савјета за саморегулацију, понудила је, нешто атипично, баш ових дана: коментатору под „ник нејмом Вук“, а и осталој родбини, укључујући и уредништво Портала ИН4С, ручак или вечеру, ако нађу, њен, макар један једини, па и – најмањи текст, објављен у Црногорском књижевном листу.

„Искрено, не улазим на тај портал, али видим да има друштванце које се јавља и на Порталу Аналитика. Здраво ми били сви! Ушла сам, јер ми је речено да неки коментатор тврди како сам пљувала Србе у ЦКЛ-у. Гордана Боровић, то јест ја, никада нити један текст није објавила у ЦКЛ-у! Ово пишем истине и прецизности ради, јер се увијек нађе неко ко ће повјеровати и у највећу небулозу.“

Драги Вуче, и остала родбино, једноставно је, само се јавите на мејл који је Гордана послала – греота је да гозба пропадне. Али, ручак или вечеру, нећете добити: не због тога што Гордана није искрена, већ зато што никад није „пљувала Србе“, а у ЦКЛ-у није објавила ни један ред!

Али, то је овдашњи манир олаког дискредитовања оних са којима се не слажете. Поготово, кад уредници портала немају ни снаге, ни жеље да администрирају коментаре, него сами подстичу хајке, а онда трубе како су угрожени.

На истом порталу, поводом извјештаја Медијског савјета за саморегулацију, на моју оцјену, да Портал ИН4С његује острашћену матрицу, нашао се, одмах, коментатор „Србин Н“ да оцијени моју личност: „Овај јадивоје изгледа ка ‘но безкућник, луђак и градски олош. Вјероватно је у подсвијести себе описивао са ријеч, острашћен. Боље му је да настави мастурбацију гледајући слике Мила, Ранка и Мираша а да прескочи овај портал“.

Онда се јавио упућени „Коле“: „Војичић је добар новинар, али му никад нећу опростити ране радове, кад је био Србин, и за, свог малог, удварајући се вулгарно дамама у хотелу Созина у Сутомору, пијан говорио како му тепа – ,Мираш,, по великодостојнику и владици нашем Михаилу Дедеићу. Као предавачу на том новинарском савјетовању му скидам капу, али не признајем га за Црногорца, јер је конвертит.“

Драги Коле, ако наведеш један једини „рани рад“, „кад сам био Србин“ или свједока да сам „за свог малог“ тепао „Мираш“, на семинару од прије Христа у Сутомору, кад за Мираша нико није ни чуо – или, касније, свеједно, ево нова понуда: добијаш ручак или вечеру. Али, не са мном, већ с уредником твог портала. А и било би поштено, јер ми се чини да се ради о симпатичном избјеглици са Косова који је био на челу митинга против Тачија, недавно у Подгорици, а његов вољени Портал ИН4С „напуцао“ наслов: „Убицо, марш из Црне Горе“.

„Вуче“, „Коле“ и остала родбино: здраво ми били!

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Елем, Војичић звани Превара је диван кандидат да будућа власт заврши поглавље 23 и 24. Корупција на нахвисочијем нивоу. А онда ћемо га припитати за ћука 🙂

 2. 0
  0

  О, лијепог ли и доброга чоека и господина. Какав је ово космополита и демократа. Права добричина, зове на гозбу.
  Ко већ деценијама сатанизује праве Црногорце? Он, или не дај боже Гордана? Не, не! Никако! Мало је био скренуо док је водио јавну кућу, а сад је опет ОК. Јавна кућа је остала тамо гдје је била, а он је напредовао. Саморегулише медије. НАТО комунистички портал Аналитика је „најбољи“, а ту је и МСС. А одакле вас двоје у МСС? Ко вас је бирао?
  Видим, погодило вас је како смо дочекали Тачија. И стварно, како смо таквог убицу и зликовца могли дочекати само са: Мрш из Црне Горе?!

 3. 0
  0

  Branko je bio dobar momak, i svojatanje da je bio vaš, Srbin ne pije vodu. Ovo za „Miraša“ i ja sam čuo od zajedničkih prijatelja da „mu“ tako tepa. Ja Branka znam iz mlađih dana ali se nismo družili, sad ne liči na onog vragolastog Branka već na čovjeka koji je doživio slom nerava sa glavom često okrenutom prema mjesecu i samo čekaš da počne sa zavijanjem. Gledao sam svojim očima kako urinira uz drvo pored zgrade TV. To ne priliči generalnom direktoru.

 4. 0
  0

  Tužba za Vojičića i Darmanovića

  Mirjana Popović saopštila je da je Osnovnom sudu u Podgorici podnijela tužbu protiv Branka Vojičića i dekana Fakulteta političkih nauka Srđe Darmanovića.
  – Oni su nezakonito upisali 12 studenata. Za upis godine studentima su tražili hiljadu eura, umjesto 500, koliko košta semestar – navela je Popovićeva.

  Šta je bilo sa ovim postupkom, zna li se?

 5. 0
  0

  Воли човјек природу па то ти је. И ја сам га видио једном како тетура по оном парку преко пита Поште у сред бијела дана и уринира по дрвету. А и по себи вјероватно јер није баш био стабилан на ногама. Али што каже Војичић, ако немамо свједока онда се то није десило. А како Бранко воли цугу њега не можемо позвати за свједока јер га судија не би прихватио као поузданог.

  Велике личности некакав Војичић и некаква Боровићка па да разглабамо гдје су и шта су писали. Па и да нису писали за ЦКЛ то Јевремово штиво је угледан и балансиран часопис у поређењу са усташким Монитором за који су писали. Али тога периода се нерадо сјећају јер су тада обоје играли на столовима Миодрага Перовића.

 6. 0
  0

  u Njemackoj je postao sve veci problem pisanje uz zid ili neciju ogradu,mada je u pitanje vise pisanje po javnim zgradama i podzemnim zeleznicama,tako su se Njemaci dosjetili i proizveli lak za farbanje zidova protiv ove lose navike uglavnom pripitih ljudi.evo kao to izgleda na slici prije i poslije farbanja zida:

 7. 0
  0

  Pola pije – pola Mirašu daje…

  Branko „legenda“ udvoričkog novinarstva. Vječito pijani poltron.

 8. 0
  0

  Како ме провали човјек из прве. АНБ ти јавила, а Бањоре. Па ти си прави слаткиш. Гдје плаћаш тај ручак за мене и уредника мог омиљеног портала?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here