Насловна Мозаик Атаман: Волео бих да будем са тимом у Београду

Атаман: Волео бих да будем са тимом у Београду

0
ПОДИЈЕЛИ

Тренер Галатасараја још не зна да ли ће бити у петак у Београду: „Колико ми је познато, у комуникацији су министарства спорта Турске и Србије, а коначну реч даће обе владе“, изјавио је Ергин Атаман.

Ergin Atamana trener Galatasaraja

Меч трећег кола Евролиге, Црвена звезда – Галатасарај, како сада ствари стоје играће се пред, нема сумње пуним трибинама „Комбанк арене“. Али, још је непознато да ли ће поред аут линије, у тренерском простору бити Ергина Атамана, шефа стручног штаба турског клуба.

„На то питање вам (још) не могу дати одговор, јер не зависи од мене“, казао је  Атаман за „Вечерње Новости“.

„Колико ми је познато, у комуникацији су министарства спорта Турске и Србије, а коначну реч даће обе владе. Такође је у све укључена у наша амбасада у Београду. Током недеље требало би да буде позната одлука“.

Упитан да ли ће доћи, уколико  коначна одлука о доласку у Београд буде на њему, Атаман је одговорио:

„Волео бих да дођем и да са тренерске клупе водим мој тим“, истакао је Атаман, још једном стављајући до знања да му је жао свега што се догађало у Истанбулу, пред меч два тима, када је трагично настрадао навијач Црвене звезде, Марко Ивковић.

Непосредно после трагедије у граду на Босфору, Атаман је дао непримерену изјаву, како је касније објаснио, не знајући да је изгубљен један млади живот.

Премијер Србије Александар Вучић је због тога прогласио „персоном нон грата“. Остаје да се види, да ли су се страсти смириле, односно да ли ће Атаман у петак бити на радном месту.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here