Насловна Политика Аргентина: Судар два хеликоптера, погинули познати спортисти

Аргентина: Судар два хеликоптера, погинули познати спортисти

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Француске Франсоа Оланд је потврдио да су међу страдалима олимпијска шампионка у пливању Камил Муфа (25), боксер Алексис Вастен и морнар Флоренс Арто
helikopteri

Најмање десет особа погинуло је у судару два хеликоптера на сјеверу Аргентине, осморо страдалих су Французи, а летјелицама су пилотирали Аргентинци.

Према наводима званичника провинције Ла Риоха, гдје се догодила несрећа, хеликоптери су експлодирали у ваздуху послије вјероватног међусобног контакта.

Председник Француске Франсоа Оланд је потврдио да су међу страдалима олимпијска шампионка у пливању Камил Муфа (25), боксер Алексис Вастен и морнар Флоренс Арто.

Они су учествовали у снимању ријалити програма “Избачени“ који је требало да се емитује на телевизији ТФ1 касније ове године.

Иако се су у првом тренутку стигле информације да су међу путницима били пливач Алан Бернад и бивши фудбалер Силван Вилтор, они су се непосредно након несреће огласили на друштвеним мрежама.

Надлежни истражују узроке несреће, а према незваничним информацијама, искључена је могућност да су временски услови утицали на судар и експлозије хеликоптера.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here