Насловна Насловна Апел опозиције СНП-у уочи Главног одбора (ВИДЕО)

Апел опозиције СНП-у уочи Главног одбора (ВИДЕО)

7
ПОДИЈЕЛИ

„Ситуација у Котору није сјајна и не служи никоме на част у овоме моменту,“ казао је за ТВ ИН4С посланик УРА-е Дритан Абазовић.

Он је нагласио да код 14 одборника опозиције, које представљају Демократе, ДФ, УРА и СДП не постоји никакав проблем и никаква препрека да се конституише власт те пријатељски апеловао на колеге из СНП-а да коначно одлуче: да ли треба правити власт са опозицијом или имају друга рјешења која, према његовом мишљењу нису у складу са интересима грађана Котора. Абазовић је казао да је оволико одуговлачење лоша порука за грађане Никшића гдје опозиција има добру шансу да сруши „једну апсолутно криминогену и по свему неспособну власт“.

Посланик УРА-е је напоменуо да је сигуран да СНП остаје опозициони опредијељена и стога апеловао да се ситуација ријеши на начин на који су то тражили грађани 16. октобра у Котору.

Краповић:  Проблем је у СНП-у

Нови градоначелник Будве Драган Краповић, изјавио је за ТВ ИН4С да је опозиција јасно у Котору добила јасну већину али да је према његовом мишљењу проблем у СНП-у:

„Проблем је, и мислим да је то подцртано од стране већине опозиционоих субјеката, непоштен однос СНП-а, што би могло да се рефлектује на Никшић и на парламентарне изборе,“ нагласио је Краповић.

Он је поручио својим колегама у Котору да учине максималан напор, направе неопходне компромисе да би опозиција могла да крене побједнички даље како би „Црну Гору коначно мијењали на боље.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  “ Situacija u Kotoru nije sjajna i nikome ne služi na čast!“
  Tebi je na čast Dritane, tvoj muški stav!
  Još i tvoj stav oko NATO-a, iako si pobornik Alijanse!
  Mudro i pošteno. Čovjeka koji ima riječ, pa ima i stav.
  Nijesu vas zalud naši stari poštovali i kada ste u najgoru pizmu bili.
  Kako se svaki čestiti protivnik poštuje, a za ostalo što nam sreća i dobri Bog dadnu.

 2. 0
  0

  Kada opozicija u Kotor bude imala jednog Krapovica tada ce doci na vlast.ne treba tu neka velika mudrost ,ali kada zaguti treba stisnuti petlju i to u paravom momentu,ovog momka ne poznajem ali je mudonja,u Kotor s oprostenje su uglavnom pizde.zato je tako.

  https://youtu.be/CEQzK79aKOM?t=2

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here