Насловна Мозаик Апел да кошаркашки дуел Партизана и Звезде буде одигран у духу толеранције

Апел да кошаркашки дуел Партизана и Звезде буде одигран у духу толеранције

0
ПОДИЈЕЛИ

Министарство омладине и спорта и Министарство унутрашњих послова апеловали су на све учеснике да се вечерашња кошаркашка утакмица Партизана и Црвене звезде одигра у духу толеранције и фер-плеја.

Како се наводи у саопштењу, данас је у Палати Србија одржан састанак представника Министарства омладине и спорта, Министарства унутрашњих послова, Кошаркашког савеза Србије и кошаркашких клубова Црвена звезда и Партизан, поводом вечерашње прве утакмице финала плеј оф-а Суперлиге, која почиње у 21 час.

Циљ састанка је да се спријече немири и инциденти на финалној серији. Сви учесници састанка упутили су заједнички апел да се утакмица одржи у духу толеранције и фер плеја.

„Жеља је да све остане на нивоу успјеха нашег спорта и да се та слика не квари немирима од прије два дана чији смо сведоци били“, речено је на састанку.

Представници министарстава упозорили су да ће бити предузете најригорозније мјере према свима који покушају да изазову немире на вечерашњој утакмици.

Прије треће полуфиналне утакмице Партизана и ФМП-а у сриједу, навијачи Црвене звезде напали су испред хале „Александар Николић“ навијаче Партизана.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here