Насловна Друштво Анонимуси објавили рат Исламској држави и Ал Каиди! (ВИДЕО)

Анонимуси објавили рат Исламској држави и Ал Каиди! (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Ми ћемо вас пратити све до последњег и ми ћемо вас убити. Вама је дозвољено да убијате невине људе, стога ћемо ми осветити њихову смрт, каже се у саопштењу Анонимуса.

osvetice-sarli-anonimusi-objavili-rat-dzihadistima

Пратићемо ваше онлајн активности, затворићемо све ваше налоге на друштвеним мрежама…Ми ћемо вас убити. Овим речима активисти Анонимуса објавили су рат Ал Каиди и Исламској држави,

Белгијски огранак Анонимоуса је најавио да ће осветити напад на редакцију часописа Шарли Eбдо у којем су џихадисти убили 12 новинара.

Они су путем видео поруке на Јутјубу описали нову кампању против џихадиста, под називом #ОпЦхарлиеХебдо .

У видео се појављује активиста с маском и измењеним гласом објашњава (на француском ) да су Анонимуси одлучили да „објаве рат терористима “ Ал -Каиде и Исламске државе.

„Ми ћемо вас пратити  све до последњег и ми ћемо вас убити“ каже активиста Анонимуса и наставља „Вама је дозвољено да убијате невине људе, стога ц́емо ми осветити њихову смрт.“

Анонимуси најављују  да ће њихови активисти из целог света праттити све онлајн активности џихадиста и затворити све налоге на Твитеру, Јутјубу и Фејсбуку.

„Ми вам нећемо дозволити да наметнете свој шеријатски закон у нашим демократијама, нећемо дозволити да ваша глупост убије слободу и нашу слободу изражавања. Ми смо вас упозорили. Очекујете ваше уништење.“

Саопштење завршавају у типичном маниру Анонимуса.

“ Ми ћемо вас пратити свугде на планети, нигде нећете бити безбедни. Ми смо Анонимуси. Ми смо легија .

“ Ми не заборављамо. Ми не опраштамо. Плашите се нас. Исламска државо и Ал Каидо, стићи ће вас наша освета, поручује активиста Анонимуса.

Њихову најаву освете, пратио је жесток сајбер напад на wеб сајтове француских градова у којим су насловне стране сајтова замењене заставом Исламске државе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here