Насловна Друштво Андријевица: Шест чланова СДП-а поднијело оставке

Андријевица: Шест чланова СДП-а поднијело оставке

0
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник општинског одбора СДП Андријевица Радисав Вулевић, секретар одбора Радуле Дедовић, одборница у Скупштини општине Андријевица и члан општинског одбора Мартина Ћулафић, члан општинског одбора Мићко Ћулафић и потпредсједница Форума жена Гордана Вулевић, поднијели су оставке на чланство у СДП-у.

andrijevica

Као разлоге који су довели до ове одлуке навели су непринципијелно вођену политику партије мимо партијских органа и опасну тенденцију стварања неприродних савеза.

Tо не само да каља углед Социјалдемократске партије, већ је послије четврт вијека на правој страни историје шаљу у загрљај онима који ни по којем основу не одговарају грађанском, мултиетничком и евроатлантском опредјељењу некадашње СДП. Други разлог је реваншистички однос према функционерима и члановима партије који су уочи Конгреса и на самом Конгресу подржали Ивана Брајовића за предсједника, што не приличи нити једној партији која себе назива демократском, а посебно не приличи некадашњем СДП-у који је био препеознат по поштовању и подстицању демократског дијалога унутар партије„, наводи се у саопштењу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here