Насловна Политика АНБ je ван Устава

АНБ je ван Устава

1
ПОДИЈЕЛИ

Члан Одбора за безбједност Предраг Булатовић (ДФ) оцијенио је да формално-правно Агенција за националну безбједност (АНБ) нема законитог руководиоца и изразио запрепашћење што о смјени директора Бора Вучинића није било ријечи на Савјету за одбрану и безбједност.
Predrag-Bulatovic1
“У овом тренутку обавјештајно-безбједносни сектор озбиљно је ван Устава јер формирање Вијећа за националну сигурност и ингеренције које оно има у први план избацују улогу и значај предсједника Владе, односно предсједника ДПС-а. Устав Црне Горе такве ингеренције није дао ни Влади, нити једном предсједнику партије. Након јучерашње сједнице суочени смо са новом реалношћу која обавјештајно-безбједносни сектор ставља ван стандарда које захтијева Европска унија. Вјерујем да предсједник Скупштине неће дозволити своје маргинализовање, посебно не инаугурисање антиевропских критеријума“, казао је Булатовић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    „Вјерујем да предсједник Скупштине неће дозволити своје маргинализовање, посебно не инаугурисање антиевропских критеријума“, казао је Булатовић.
    Добро ти знаш Булатовићу да је „предсједник Скупштине“ главни играч Мила Ђукановића. Зајебавај се и даље онима што те гласају. „Пучина је једна стока грдна“, а док је тако теби ће бити добро.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here