Насловна Насловна Амбасадор ЦГ у САД наплаћује присуство на пријему добродошлице: Цијена 49 долара...

Амбасадор ЦГ у САД наплаћује присуство на пријему добродошлице: Цијена 49 долара плус могућих 5

3
ПОДИЈЕЛИ
у десном углу наведена је цијена за пријем

Будите међу првима који ће званично дочекати новог амбасадора из Црне Горе у САД – Небојшу Калуђеровића, са посебном посјетом овој лијепој амбасади препуној балканског шарма, наводи се на сајту Embassy Expiriences, на којем се позивају званице на пријем добродошлице новом црногорском амбасадору.

Међутим, оно са чим ће се званице срести јесте оно по чему је Балкан и познат у свијету, а то свакако није шарм: свако ко жели да пожели добродошлицу новом амбасадору ту „привилегију“ мора да плати 49 долара, а ако се купи након 5 сати поподне у петак, цијена карте ће бити скупља.

цијена карте дата је на сајту, 49 долара по особи

За овај новац званице добијају: сусрет са новим амбасадором и дипломатама који ће их лично дочекати у амбасади, пробаће специјалитете црногорске кухиње, вино, пиво и неалкохолна пића, биће им представљена црногорска музика и народна игра, моћи ће да баце поглед на пар црногорских слика које су окачене по амбасади, а добиће прилику и да одгледају специјални филм о љепотама Црне Горе. 

О каквој се држави ради званице ће добити увид само из чињенице да им је амбасада Црне Горе наплатила да пожеле Калуђеровићу добродошлицу. Боља „реклама“ корупционашкој држави и њиховим амбасадорима не треба.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ovi isti ce ovako naplacivati i pljuvanje na sliku Velikog Vodje, onibi naplacivali i Izjavu saucesca da mogu.
    Obraz ih ne smeta.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here