Насловна Насловна Алексић: Црна Гора је добровољни заточеник великоалбанског пројекта

Алексић: Црна Гора је добровољни заточеник великоалбанског пројекта

8
ПОДИЈЕЛИ

crna_gora_albanija

Челници општине Улцињ и представници албанских политичких странака разговарали су са Хашимом Тачијем, између осталог, о увођењу буквара (Абетарја), који је у употреби у образовном систему Албаније и Косова, у основним школама у Црној Гори на албанском језику.

Према писању медија на албанском језику у Црној Гори, Тачи је обећао подршку за ту намеру, наводећи да из јединственог албанског буквара уче и у Прешевској долини.

За Србе у Црној Гори овакав могући „развој догађаја“ није изненађење, јер, како за „Новости“ каже Будимир Алексић, функционер Нове српске демократије и професор Цетињске богословије, ријеч је о „црногорској државној политици“.

Такве најаве само показују каква је политика и идеологија на сцени у Црној Гори. Премијер Ђукановић и Тачи су партнери који раде под диригентском палицом Америке, и све што се договоре, биће реализовано. Сви већ знају да су новац од заједничких сумњивих послова и гласови албанске дијаспоре много помогли одвајању Црне Горе од Србије. Сада је Ђукановић дужник и заточеник великоалбанског пројекта“, сматра Алексић и подсећа на Ђукановићева предреферендумска обећања да ће изићи у сусрет свим албанским захтевима.

budimir_aleksic2

Алексић додаје даје пријем Тачија у Црној Гори био на највишем нивоу, а да ће уследити и културно-просветна аутономија коју је својим земљацима најавио Тачи у Улцињу.

Након тога, доћи ће на ред и дјелови територије Црне Горе“, упозорава Алексић.

На другој страни, црногорски идеолошки пројекат спроводи асимилацију и дискриминацију српског народа, и то је још једна заједничка црта Ђукановића и Тачија.

Кад Срби траже основна људска права, онда мафијашки режим то прогласи великосрпским национализмом. Црногорски режим има један аршин према Албанцима, а други према Србима“, каже Алексић.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Mora da se vrati usluga Albancima, čijim glasovima je izglasana nezavisna Crna Gora, koja će, kako je krenulo, za koju godinu biti dio velike Albanije.

 2. 0
  0

  A što ti predlažeš Budo? Imam osjećaj da se sjekiraš za Crnu Gorui njenu teritoriju. Ti bi, izgleda, naviše volio da se poubijamo. Samou tom slučaju bi ti srce bilo na mjestu. Problem kod tebe i kod svih vas je što u svemu vidite zavjeru. Đe se god dvoje sastave a nijesu Srbi ti vidiš neku opasnost po nebeski narod. Ne možeš da shvatiš da i ostali dio svjetske populacije ima neke svoje interese koji nijesu vezani za srbe i u kojima Srbi ne mogu dominirati čak ni participirati. To je zbog toga, Butislave, jer ih se to ne tiče kao što Crnogorci i CG ne mogu participirati u svakonedeljnim razgovorima predstavnika dvije susjedne države (Kosova i Srbije).
  Ne mogu da shvatim ovakve ljude. Ovakvi, poput Bude, se rađaju samo u okviru jedne nacije. U tome su jedinstveni.
  I, molim te, nemoj da se sjekiraš za Crnu Goru. Od vaše sjekiracije … a i kad bi u CG Srbi riješili svoj nacionalni status onako kako sami žele (što je nemoguće s obzirom na vašu nerealnu želju za dominacijom) o čemu bi ti pričao. U tom slučaju bi morao pokazati, barem nekakve, lične i profesionalne kvalitete.
  Što misliš Budimire da li bi te se iko sjetio…

  • 0
   0

   Нажалост, увијек кад неко изнесе поражавајућу чињеницу, као што је у овом случају урадио господин Будимир Алексић, нађе се неко задужен из Милове кухиње да то коментарише, на начин својствен ДПС-у.
   Господине -у пролазу-, ово је сувише озбиљно и не заслужује овакав коментар, док се по Црној Гори раширују заставе Велике Албаније. Све што иде, брзо дође. Видјећемо вас заједно са Милом, како ћете бранити своју територију. Многи од вас ће се разбјежати, молећи нас Србе да вас спасемо, но се плашим да ће бити касно!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here