Насловна Политика Александар Поповић: Политику ДСС је могуће спроводити само у оквиру ДСС

Александар Поповић: Политику ДСС је могуће спроводити само у оквиру ДСС

0
ПОДИЈЕЛИ

Политика Демократске странке Србије се спроводи у ДСС-у. Ван ДСС-а се, логично, спроводе неке друге и другачије политике, саопштио је др Александар Поповић, носилац изборне листе ДСС на прошлим изборима за град Београд.

dss

„Као неко ко је представљао Демократску странку Србије на прошлим градским изборима, био носилац листе и њен кандидат за градоначелника Београда, сигуран сам да политика ДСС-а није повећавање пореза на имовину, није задржавање система Бус плус, није продаја Студија Б, није оснивање нових јавних предузећа уз истовремено смањивање социјалних давања, нити је давање градског приобаља без јавних набавки, без конкурса за урбанистичка решења и уз тајни уговор арапским инвеститорима“, казао је Поповић.

Каже да је то политика коју води данашња београдска власт и она је потпуно супротна изборном програму на основу којег су одборници ДСС стекли мандате.

„Жао ми је што моји некадашњи саборци на градским изборима, са којима сам раније делио уверења да мандати, без обзира на законска решења, припадају странкама и програмима, а не појединцима који су их представљали, данас мисле и чине другачије“, закључује Поповић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here