Насловна Друштво Албански националисти нападају српску омладину на КиМ

Албански националисти нападају српску омладину на КиМ

0
ПОДИЈЕЛИ

Мирковић Марко (28) и Слободан Савић (25),рањени су ножем када их је напао косовски Албанац. Напад се догодио у селу Грнчар у кафићу „Шаци бар“ у ноћи између петка и суботе, око 1 сат после поноћи. Нападач, Лаурент Мустафа, интервенцијом косовске полиције је убрзо ухапшен и одређен му је притвор од 48 сати.

Жртве су збринуте у регионалној болници у Гњилану. Марковић је истог дана пуштен на кућно лечење док је Савић, који је задобио теже повреде, пребачен у болницу у Грачаници на даље лечење.

КМ Новине су писале и о нападу на Горана Пејића из околине Косовске Витине, када су га тројица Албанаца намамила у заседу и безбол палицама претукли наневши му тешке повреде са трајним последицама по његово здравље.

О нападу на двојицу младића ћути се као и о нападу на Пејића а оба догађаја одиграла су се у близини истог угоститељског објекта. Наиме, у селу живе искључиво Срби али је због лоше инфраструктуре и неосветљености овог дела место је погодно за разна разбојништва и нападе на њих како се то, нажалост може и видети.

Извор: КМ Новине

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here