Насловна Мозаик Суспендован српски голман због отимања заставе тзв. велике Албаније

Суспендован српски голман због отимања заставе тзв. велике Албаније

1
ПОДИЈЕЛИ

Српски голман Вилсон Цаковић, који брани у Аполонији из Фиера, суспенодван је до даљег, јер је на мечу тамошње лиге против Тиране отео навијачу заставу „Велике Албаније“.

vilson-cakovic_660x330

„Цаковић се није појавио на тренингу у сриједу и постоји могућност раскида сарадње са Аполонијом. Он се понео непрофесионално и одлучено је да буде суспендован док се не промијени одлука“, преноси албански Суперспорт.

Цаковић је у 23. минуту меча одузео заставу на којој је писало „Нема Албаније без Космета и Чемерије“, што је албански израз за сјеверни дио Грчке.

Српски голман прошао је омладинску школу Црвене звезде, али није добио шансу у првом тиму и морао је да иде на позајмице у филијале Сопот и Балкан.

Он је 2013. године из шведске Асириске прешао у Аполонију.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Hrabar je ovaj momak,dok nama glavari iz Srbije i ovi nasi goste zlikovce i ubice,on je uradio sto je bilo i nezamislivo,ali to je uradio u Albaniji pa je vjerovatno zato ostao i ziv ,ovdje bi i u ulcinj ili Cetinju bio za to lincovan ,a da ne govrim o Pristini.
    Momce posalji mi dokumnet znam neke ljude ovdje u Frankfurt pa da dojes na probni trenig.Ziv bio i zdrav ti nama dolazio u pohode!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here