Насловна Друштво Албанци ухапшени у Херцег Новом: Осумњичени за кријумчарење људи

Албанци ухапшени у Херцег Новом: Осумњичени за кријумчарење људи

0
ПОДИЈЕЛИ

Херцегновска полиција ухапсила је данас албанске држављане Ђерђа Дедаја (22) и Казута Кастриота (44), због сумње да су из Албаније у Црну Гору прокријумчарили двије особе-такође албанске држављане, у намјери да их даље прокријумчаре кроз неколико земаља до Италије као крајње дестинације.

hapsenje

Дедај и Кастриота су јуче, у складу са договором, омогућили В.М. и К.Б. да пређу државну границу из Албаније у Црну Гору, у намјери да их даље илегално такође ван граничног прелаза пребаце у Хрватску па до Италије.

„Осумњичени Дедај и Кастриота, сумња се, ове незаконите радње предузимали из користољубља, с обиром да су са В.М. и К.Б. договорили исплату од 600 еура од чега су им пола наведеног износа дали по уласку у Црну Гору“, саопштено је из Управе полиције.

Службеници граничне полиције су ове четири особе данас затекли на локацији Стара караула, гдје су, како се сумња, имала намјеру да илегално – ван граничног прелаза пређу границу са Хрватском.

Они су затим предати службеницима ЦБ Херцег Нови .

„Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени замјенику Основног државног тужиоца у Херцег Новом, због основа сумње да су починили кривично дјело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи“, казали су у Управи полиције.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here