Насловна Насловна Албанци “присвојили” дио Црне Горе: Поболи заставу и обиљежили „своје“

Албанци “присвојили” дио Црне Горе: Поболи заставу и обиљежили „своје“

12
ПОДИЈЕЛИ

Посланици Самоопредељења су на српској метохијској граници са Црном Гором поставили заставу Албаније да би показали гдје је “права граница” у односу на предвиђену договором Приштине и Подгорице.

Они наводе да би том “границом”, како процјењују, Црна Гора добила 8.000 хектара косовске земље.

Како је портпарол Самопредељења Фисник Исамиљи написао на Фејсбуку, акција је начин да се грађани супротставе „поклањању земље Црној Гори“.

Споразум о демаркацији, заједно с бриселским споразумом Београда и Приштине, био је повод за бројне демонстације и протесте које је косовска опозиција огранизовала.

Crna Gora-Albanci.tzv Kosovo-granica 02Постављањем албанске заставе, доказали смо гдје је граница између (тзв.) Косова и Црне Горе“, навео је Исмаиљи.

„То је тачка удаљена осам километара од тачке гдје се налази полиција Косова и два километара од полиције Црне Горе. Ми настављамо да се по сваку цијену супростављамо поклањању земљишта КиМ“, казао је Исмаиљи.

Покрет Самоопредјелење заједно са Алијансом за будућност Косова и Иницијативом за Косово супроставља се споразуму о демаркацији граничне линије између Косова и Црне Горе.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Treba da se zbijaju redovi oko Mila a ovo je najbolji nacin za to ,rade sve po dogovru da se nrebi slucajno doznalo sto ispod toga rade!

 2. 0
  0

  Ovo je njihov način izražavanja „zahvalnosti“ za priznanje ove narko-terorističke tvorevine! Svaka im čast, tako i treba, vidjećemo što će BJRCG preduzeti kad ovi budu „poboli“ barjake po Ulcinju, Tuzima, Plavu, Gusinju, Ostrosu, a u drugoj fazi u Baru, Podgorici, Rožajama, što pokazuju nedavne velikoalbanske provokacije u Budvi!

 3. 0
  0

  Шта ради Гранична полиција осим што прима плату? Или су на колективном годишњем одмору? И шта ће урадити актуелна власт? Упутиће демарш Тачију и његовим компањонима и да то није у духу добросуседских односа. Граница је требала да буде тамо где је означио краљ Никола, а што нису урадиле власти ФНРЈ.

 4. 0
  0

  Oprostite, Majore, ali kralj Nikola tu nije mogao označiti granicu jer je Metohija nakon Balkanskog rata bila integralni dio kraljevine Crne Gore!

 5. 0
  0

  Албанци би требали да пободу заставу и на Орловом Кршу. Свакако у цетињском пољу не живи ниједан други народ осим поправослављени Албанци – Црногорци.

 6. 0
  0

  Не брините се браћо наша..ускоро ће мо ми са њима изравнати рачуне…а дужни су нам …и ружни ..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here