Насловна Друштво Албанци осумњичени за убиство Рачића

Албанци осумњичени за убиство Рачића

0
ПОДИЈЕЛИ

Циришка полиција интезивно трага за албанским држављанима, браћом Јетоном и Гјинајом Гјинајем који се сумњиче да су убили Баранина Бориса Рачића (30) професионалног ММА борца.

racic

Према писању швајцарских медија, полиција сумња да су двојица Албанаца директни извршиоци убиства Рачића, који је радио као обезбјеђење у једном циришком ноћном клубу и за којег се спекулисало да је био члан и групе „Хорда зла Цирих“, преноси Побједа.

Непосредно након ликвидације Рачића, циришка полиција је ухапсила три особе међу којима је и једног Албанца који је био у друштву убице.

Истрага је показала да је Гјинај био у сукобу са Рачићем и да му је недуго прије убиства слао пријетеће поруке, између осталог и преко друштвених мрежа.

Два мјесеца прије ликвидације, Рачића су у улици Лангштрасе у Цириху, напале три особе од којих је једна била албански држављанин. У том обрачуну Рачић је прошао без повреда. Рачић је убијен у недјељу око 5.15 у Вехнталерштрасеу број 581. Станари који су обавијестили полицију о убиству испричали су истражитељима како нијесу видјели ликвидатора. Отац убијеног Рачића тврдио је да његов син није био насилник као и да не зна који је мотив убиства.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here