Насловна Друштво Афера везивања дјевојке у хотелу „Премијер“: Амерички војник отворио врата тек када...

Афера везивања дјевојке у хотелу „Премијер“: Амерички војник отворио врата тек када је дошao Интервентни вод

10
ПОДИЈЕЛИ

Црногорска полиција, након вишемјесечног ћутања, потврдила је да ипак истражује случај злостављања у хотелу „Премијер“ у Подгорици,  чији је могући виновник један амерички војник.

То се наводи у допису директора Управе полиције Славка Стојановића достављеном Савјету за грађанску контролу рада полиције, поводом афере „хотел Премијер“.

У документу, у који је портал ИН4С имао увид захваљујући Савјету за грађанску контролу рада полиције, наводи се да је менаџер хотела 22. априла обавијестио полицију да је анонимно мушко лице пет пута позивало на телефоне рецепције и на енглеском језику саопштило следеће: „Налазим се на четвртом спрату хотела и у мојој соби се налази дјевојка коју сам везао ланцем. Желим да ми донесете инвалидска колица, како бих дјевојку ставио у њих и избацио из собе“.

stojanović

Додаје се да се у једном од ових пет позива чуо и непознати женски глас, али се садржина разговора није разумјела.

У допису стоји да особље хотела није могло да обави контролу свих соба на четвртом спрату, јер у једној гост – амерички држављанин  није желио да отвори врата.

Наводи се да су потом у хотел стигли припадници полиције и Интервентног вода након чега је извршен претрес и собе у којој се налазио амерички држављанин, према нашим сазнањима – припадник војске САД-а, али, према наводима полиције, том приликом није пронађено женско лице, ни трагови насиља.

ukrajina silovanje djevojcica

Полиција је саопштила да и даље спроводи истрагу о овом случају.

Указујемо да се полиција огласила тек након вишемјесечног и упорног прозивања од стране нашег портала да се изјасни о могућем случај злостављања у хотелу „Премијер“.

С друге стране, завјера ћутања и даље је присутна када су у питању управа хотела, тужилаштво, америчка амбасада и тзв. независни медији.

Сви они се, по свему судећи, надају да ће афера “хотел Премијер” пасти у заборав, односно да ће још једно могуће иживљавање у режији америчких војника остати некажњено.

Њихово ћутање даје потврду оцјенама да је „са врха“ стигао захтјев да се све заташка како не би избио међународни скандал.

americka-pesadija

Подсјећамо, према медијским наводима, одмах након полиције и инспектора у хотелу „Премијер“ појавио се и чиновник Амбасаде САД у Подгорици, који се распитивао о анонимној пријави.

Да је на дјелу завјера ћутања на индиректан начин недавно је потврдио и национални координатор за НАТО Веско Гарчевић, који је на конкретно питање у вези могућег злостављања дјевојке у подгоричком хотелу „Премијер“, одговорио: “Нијесам био тамо, не знам, нијесам им држао свијећу“.

Хоће ли се у Црној Гори овакве ствари чешће дешавати када евентуално уђемо у НАТО – видећемо. У сваком случају, амерички војници нијесу нигде познати по добром владању, па ни код својих кућа. Разлика је једино у томе што тамо могу да их кривично гоне.

Иначе, амерички војници имају богату историју напада и злостављања у многим земљама у којима НАТО има војно присуство.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Zašto su ćutali ostali mediji, zašto ćuti NVO za ljudska prava, žene u crno, crveno .., zašto ćuti poglavica iz ambasade SAD. Sve bagra brate, halapljiva na dolare

 2. 0
  0

  Tea i Ljila su ćutale? Daliborka? Mala Zlatkova? Ma ljudi ne mogu da vjerujem. Mrak neće ugasiti IN4S, a ostali samo neka su zdravo!

  • 0
   0

   Ova prica je trenutno bez ikakvih opipljivih dokaza-znaci cista predpostavka.
   Gde je devojka koju je vezao, zasto je vezao,gde je policijski zapis,gde je Crnogorski narod da priupita svoju vladu o cemu se radi itd. ali je nazvaznije gde je devojka i sta ona kaze? Samo da ne bude kao one Svedjanke koje je „silovao“ Julian Assange….

 3. 0
  0

  Садизам и перверзија постају норма ”човјечности” у гејстаповској Гејвропи. А ми само ћутимо или залудно блејимо…

  • 0
   0

   Dobro si rekao, Gorane „blejimo“ jer pristajete na to da budete nečije stado! A čije? Odgovor je -ko vam je glavni pastir za kojim ko svako stado ovaca blejite!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here