Насловна Политика Афера "Снимак": Пајовић доставио Дан-у аудио-снимке са сједница ДПС-а

Афера "Снимак": Пајовић доставио Дан-у аудио-снимке са сједница ДПС-а

0
ПОДИЈЕЛИ

DarkoPajovic

„Ја сам човјек који је лично Николи Марковићу дао аудио-снимке са сједница ДПС-а. Урадио сам то као одговоран грађанин коме је била дужност да оно што је противзаконито стави на увид цијелој црногорској јавности“, саопштио је лидер Позитивне Црне Горе Дарко Пајовић.

Пајовић је јуче саопштио да је он редакацији „Дана” доставио аудио-снимке са сједница Демократске партије социјалиста, а не никакви непријатељи државе и противници независности, како је то недавно изјавио премијер Мило Ђукановић.

Он је истакао да су за премијера Мила Ђукановића „патриоте само они који њему и људима око њега омогућују да несметано пуне џепове својих пријатеља рођака и кумова, злоупотребљавајући сиромаштво и немаштину“.

Како преноси „Дан“, Пајовић је рекао да је снимке са сједница ДПС-а добио од одговорног грађанина и некадашњег члана Демократске партије социјалиста.

„Ако има противника државе и европских интеграција, онда је то Ђукановић јер је продуковао систем који је далеко и од европског и од истински патриотског. Потпуно сам свјестан свих личних опасности због јавног изношења ових чињеница и свега шта могу да
доживим од таквих људи, док год су на власти. Но, политику доживљавам као одговоран посао, који се може радити и часно. А часно је упознати грађане са нечасним радњама појединаца, који уцјењују, пишу и бришу људе из бирачких спискова, додјељују хуманиратну помоћ по партијекој линији и називају аутистичним оне који су посвећени раду државних предузећа а не партијеким интересима. И то треба да буде црногорска политичка елита, која побјеђује 24 године захваљујући тим и таквим методама“, истакао је Пајовић.

Он је казао да је једина идеологија ДПС-а опстанак на власти. Додао је да ће врх те партије „пустити низ воду све који су извршавали њихове налоге на нижем партијском нивоу и сачувати високе функционере“.
„Друге идеологије они у врху ДПС-а немају. Снимке сам добио од патриоте, одговорног грађанина и некадашњег члана ДПС-а који није учествовао у њиховим нечасним радњама. Човјека који није наплаћивао љубав према својој земљи, нити мисли да је исправно варати на изборима и побјеђивати на такав начин, а након тога захваљујући таквим побједама пунити џепове отимајући од грађана Црне Горе. Истих оних грађана који су и донијели и добили државу. Тај човјек није желио да буде дио нечасног посла, нити дио такве екипе. Екипе која на изборима вара, рекао је Пајовић.

Пајовић је рекао да ће афера „Снимак” имати политички и судски епилог, и колико год функционери ДПС-а били самоувјерени и храбили једне друге да наставе са злоупотребама државних ресурса у партијске сврхе, томе мора доћи крај.

Он је казао да је став тужилаштва поводом „Снимка” велики шамар демократији и европској будућности Црне Горе.

„Док они не постану прошлост, ова земља неће имати будућности. За све нас било би боље да то буде што прије, а тај дан ће доћи, прије него што било ко мисли“, рекао је челник Позитивне.

Он је упозорио да је ДПС, знајући да је Позитивна једина алтернатива њима, ударао по Позитивној, отимао одборнике, ширио неистине.

„Ваљда ће сада цијелој црногорској јавности бити јасан и Никшић и Будва и неистине и удари и зашто смо били мета. Издржали смо слогом, јединственошћу и вјером у идеју која нема алтернативу независна и демократска Црна Гора са европском будућношћу. У такву Црну Гору вјерујемо и за такву се државу политички боримо“, нагласио је Пајовић.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Nije Pajović dobio ove snimke od „poštenog“ birača DPS već od stranih tajnih službi, za koje radi.

  Druga bitna stvar je da je Pajović od slučaja Đurović i Nikšića u sukobu sa Vijestima, pa je zato dao snimak Dan-u.

  U svakom slučaju pametan predizborni potez uoči izbora na Cetinju

 2. 0
  0

  A što li će na ovo reći sramotni analitikar zvani “ćeto- apanaža“ Draško Veselinov Đuranović, podtrpezni skupljač mrva sa smrdljivog stola….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here