Насловна Политика Афера „Премијер“: Завјера ћутања о злостављању чији је виновник амерички војник

Афера „Премијер“: Завјера ћутања о злостављању чији је виновник амерички војник

3
ПОДИЈЕЛИ

Афера злостављања дјевојке у хотелу „Премијер“ у Подгорици, чији је највјероватнији виновник амерички војник, и даље под велом тајне, односно на дјелу је својеврсна завјера ћутања.

Иако је црногорска полиција својевремено потврдила да истражује случај злостављања у хотелу „Премијер“, све је се остало мртво слово на папиру. Упркос томе што се скандал у Подгорици десио прије нешто више од двије године и даље влада мук надлежних.

Подсјећамо, менаџер хотела је обавијестио полицију да је анонимно мушко лице пет пута позивало на телефоне рецепције и на енглеском језику саопштило следеће: „Налазим се на четвртом спрату хотела и у мојој соби се налази дјевојка коју сам везао ланцем. Желим да ми донесете инвалидска колица, како бих дјевојку ставио у њих и избацио из собе“.

У документу, у који је портал ИН4С имао увид захваљујући Савјету за грађанску контролу рада полиције, додаје се да се у једном од ових пет позива чуо и непознати женски глас, али се садржина разговора није разумјела.

У допису стоји да особље хотела није могло да обави контролу свих соба на четвртом спрату, јер у једној гост – амерички држављанин није желио да отвори врата.

Наводи се да су потом у хотел стигли припадници полиције и Интервентног вода након чега је извршен претрес и собе у којој се налазио амерички држављанин, према нашим сазнањима – припадник војске САД-а, али, према наводима полиције, том приликом није пронађено женско лице, ни трагови насиља.

Указујемо да се полиција огласила тек након вишемјесечног и упорног прозивања од стране нашег портала да се изјасни о могућем случај злостављања у хотелу „Премијер“.

С друге стране, завјера ћутања и даље је присутна када су у питању управа хотела, тужилаштво, америчка амбасада и тзв. независни медији.

Сви они се, по свему судећи, надају да ће афера “хотел Премијер” пасти у заборав, односно да ће још једно могуће иживљавање у режији америчких војника остати некажњено.

Њихово ћутање даје потврду оцјенама да је „са врха“ стигао захтјев да се све заташка како не би избио међународни скандал.

Подсјећамо, према медијским наводима, одмах након полиције и инспектора у хотелу „Премијер“ појавио се и чиновник Амбасаде САД у Подгорици, који се распитивао о анонимној пријави.

Хоће ли се у Црној Гори овакве ствари чешће дешавати сада када је и формално под НАТО окупацијом – видећемо. У сваком случају, амерички војници нијесу нигде познати по добром владању, па ни код својих кућа. Разлика је једино у томе што тамо могу да их кривично гоне.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  дио приче, у једном крају исте слике

  +“ Није питање хоћемо ли да се боримо, него хоћемо ли да постојимо “

  КАЗНА, Јован Дучић

  Народ се састао у шуми да суди жену која је изневерила мужа,
  преварила и љубавника, и убила његово дете у утроби.
  Маховина је блистала у сунцу. Грлице су певале у грању. Мирисале су јагоде.
  Народ је изабрао за судије једног старца са седим власима који је био мудрац, и
  једног дечака са плавом косом који је био копиле. Жена је стајала у гомили и смејала
  се народу, и ругала се таквим његовим судијама.
  Жена није веровала у Бога, и није разумевала речи мудраца. А није веровала ни
  у љубав, и није разумевала сузе дечака. Није веровала ни у природу која се свети, и
  није слушала кад су јој говорили о детету које је дала на свет, без његовог гласића, с
  мртвом руком на срцу.
  Тај је народ био строг и осудио је жену да остане везана гола за стабло у шуми да
  је ноћу разнесу зверови. Она је молила само да јој оставе њене ђердане од лажних
  драгуља који су сијали као ђердани у краљице.
  У поноћ је изгрејао месец, крупан као аждаја.
  У шуму се кришом вратио дечко и одрешио блудницу. Она је дечку извадила оба
  његова плава ока да не би видео на коју ће страну она отићи. О врат му је обесила један
  свој лажни ђердан и послала га у град да каже мудрацу: да она служи законима
  природе а не законима људским. Јер је радост у космосу преча него срећа међу
  људима.

  Матија Бећковић

  +Бодеж

  https://www.youtube.com/watch?v=4dtmZwCd4i8

  +Огледало

  https://www.youtube.com/watch?v=PBey_KkAKEg

  …“Children’s Aid agencies now have “a type of police power to bust down your door, and seize your biological children if you are known to oppose LGBT ideology and the fraudulent theory of ‘gender identity’, if for instance, some claim is made that your child may be same-sex attracted or confused about their ‘gender,’” according to Fonseca.

  “We already see similar tyranny happening in other jurisdictions, such as Norway, where the main child protection service there, Barnevernet, has been involved in numerous high profile seizures of children from traditionally-principled families,” he added…“

  https://www.lifesitenews.com/news/breaking-ontario-passes-totalitarian-bill-allowing-govt-to-take-kids-from-c

  http://www.vidovdan.org/2017/06/26/kanada-donet-zakon-koji-omogucava-da-se-roditeljima-koji-ne-podrzavaju-lgbt-oduzimaju-deca/

  …“Горе поменуте америчке новине такође примећују да је овај нови канадски закон озбиљна претња за хришћане и све верујуће људе, који имају децу, или који намеравају да усвоје дете. Родитељски активисти признају да је „Закон бр. 89“ врхунац борбе либерала и хомосексуалаца Канаде против родитељских и традиционалних вредности у земљи.

  Наглашава се и да су овај закон либерали провукли под паролом „заштите права све деце Канаде да пробају и хомосексуалне односе“. Будући да породице које се придржавају традиционалних и верских вредности деци не дозвољавају да експериментишу с таквим изопаченостима, власти Канаде су своје напоре усмериле „на заштиту деце и омладине“ те земље управо од таквих „назадњака“.

  У документу се наводи и став да је детету, које психички и емоционално трпи услед тога што борави у традиционалној породици – или је „изложено могућем ризику да ће у будућности од тога трпети“ (мисли се – патити од критике или од конзервативизма родитеља) – неопходна неодложна заштита од стране државе и да дете, коме прати таква опасност, треба да буде одузето од традиционалне породице и предато на васпитавање нетрадиционалним либералним паровима или невладиним организацијама…“

  Скандал у Немачкој: У ту Европу хоћемо?

  https://www.youtube.com/watch?v=zJaaboWRjnM

  Сурова реалност: Људска права и модерно образовање

  https://www.youtube.com/watch?v=AFIU0YsjTyM

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here