Насловна Друштво Афера „Премијер“ у Парламенту Црне Горе

Афера „Премијер“ у Парламенту Црне Горе

4
ПОДИЈЕЛИ

Афера „Премијер“ о којој још није било званичног изјашњавања надлежних органа, тема је посланичког питања Славена Радуновића, упућено министру вањских послова и европских интеграција Игору Лукшићу. 

hotel premijer

Зашто Влада одуговлачи са раскидом билатерарног споразума са САД, везаним за члан 98. Римског статута, којим се Црна Гора обавезује да Међународном кривичном суду неће испоручивати америчке држављане осумњичене за ратне злочине, геноцид и злочине против човјечности, када је то један од услова за затварање Поглавља 31 и када није у складу ни са заједничким ставом ЕУ о МКС-у, нити са принципима о закључивању оваквих билатералних споразума? Да ли се размишља и о раскиду других споразума који државу Црну Гору, њено правосуђе и све грађане доводе у понижавајући положај, посебно након афере „Хотел Премијер“, у којој је главни актер амерички војник, која је била предмет полицијске истраге и о којој су извјештавали медији?“, гласи питање функционера НОВЕ и Демократског фронта.

Подсјетимо, 24. априла ове године, у соби хотела „Премијер“ персонал је нашао везану и малтретирану дјевојку, која је, по писању медија била жртва иживљавања америчких војника који су боравили у овом хотелу. Одмах потом, кроз хотел су продефиловали припадници АНБ-а, службеници владе РЦГ и америчке амбасаде и… случај је брзо заташкан.

Ни после четири мјесеца, осим штурог саопштења МУП-а Црне Горе, нико од надлежних није реаговао на овај скаредни случај без преседана.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Браво за Нову српску демократију, браво за ИН4С, овако се разобличава НАТО и његови полтрони

 2. 0
  0

  Slavene, bilo bi dobro da ti Andrija prepusti vodjenje stranke. Nakon što je sumnjivo lice otišlo, neka se on povuče i nastavi da ti pomaže iz sjenke. Treba vam malo svježe krvi i ideja, a Andrija djeluje nervozno i umorno.
  U svakom slučaju, najbolje ste što Srbi imaju!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here