Насловна Политика Ацо без помоћи Мила није могао да добије милионе

Ацо без помоћи Мила није могао да добије милионе

1
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Мило Ђукановић никога не може убиједити да није био заинтересован да његов брат Ацо од куповине полицијске зграде „Лименка“ заради десет милиона евра, сматра функционер Демоса, Иво Ђуришић.

Milo i Aco Djukanovic

Како је рекао, сви знамо за одлуке Основног суда и Вишег суда да се Ацу Ђукановићу исплати око десет милиона евра због неизвршене одлуке Министарства унутрашњих послова које је требало да му преда зграду коју је купио.

Ђукановић не говори о разлозима због којих МУП, који је под ингеренцијом Владе, није испунио обавезу и тврди да судске пресуде није ни читао јер је то ствар суда. Није истина! То је ствар МУП-а, који није исунио уговорену обавезу. Премијер нас не може убиједити да није био заинтересован да његов брат добије десет милиона евра. Нажалост, „Лименка“ постаје једна од највећих превара јер је Ацу Ђукановићу донијела десет милиона зараде“, истакао је Ђуришић.

Он је позвао премијера да прочита судске пресуде јер ће му, како је навео, тада све бити јасно.

„Опомените оне који Вам пишу одговоре на посланичка питања да Вам не полтронишу и да Вас не доводе у ситуацију да поента Вашег излагања буде ријеч „битанга“. Питање које је поставио посланик Велизар Калуђеровић није само његово, већ читавог народа. Хоће ли нас једног дана дјеца која су данас рођена оптужити што смо их увели у дужничко ропство, звати нас битангама и бити у праву„, нагласио је Ђуришић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here