Насловна Политика Абазовић за ТВ ИН4С ИНФО: Опозиција остаје ван парламента, нећемо прекинути бојкот...

Абазовић за ТВ ИН4С ИНФО: Опозиција остаје ван парламента, нећемо прекинути бојкот ни због НАТО-а (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

У вечерашњој информативној емисији ИН4С Инфо, погледајте вијести које су обиљежиле данашњи дан.

Info Senat

Сенат је поново одложио гласање о уласку ЦрнеГоре у НАТО; из ДФ-а су саопштили да нервоза режима и појединих амбасада доказује да бојкот даје резултате; посланик УРА-е Дритан Абазовић за ТВ ИН4С је казао опозиција неће прекинути бојкот ни због НАТО-а.

Погледајте и изјаву Дритана Абазовића поводом формирања нове општинске власти у Котору, а чућете и изјаву предсједника РС Милорада Додика поводом санкција које су му увеле САД.

Info Njegos

Инфорс открива како је уочи октобарских парламентарних избора тадашњи министар туризима и одрживог развоја Бранимир Гвозденовић обећавао привилегије становницима тзв. „Пендрек насеља“ у Сутомору. О фијаску Гвозденовићевог састанака са бирачима у овом дијелу Сутомора и његовим обећањима да ће бити легализовано дивље грађено насеље уколико се гласа за ДПС, опширније у сјутрашњем ексклузивном прилогу ТВ ИН4С.

Info Dodik

У вечерашњим вијестима, бићете обавијештени о одржавању књижевне вечери везане за промоцију књиге „Седам Његошевих сахрана – Ка Његошевом коначном почивалишту“, која ће се одржати у просторијама Матице српске.

 

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here