Насловна Политика Абазовић: Протести могући тек након уласка у НАТО

Абазовић: Протести могући тек након уласка у НАТО

10
ПОДИЈЕЛИ

Уколико опозиција одлучи да крене са протестима, логично је да они буду организовани тек након уласка Црне Горе у НАТО, казао је Дритан Абазовић, посланик Грађанског покрета УРА.

Абазовић је истакао да бојкот парламента даје добре резултате, али, како је казао, „није искључено да опозиција на прољеће крене са још неким активностима“.

Постоје неколико ствари које бисмо могли да одрадимо ван парламента, али их треба добро планирати, синхронизовати и извести на најбољи начин“,  рекао је он листу „Побједа“.

На питање које су то активности које опозиција планира, Абазовић је рекао да би то могле бити протестне шетње, као и неки вид креативног приказивања отпора систему.

Те идеје су на столу, али сматрам да ништа не треба исхитрено радити. Ако већ треба да буде протест, логично је да он буде након учлањења Црне Горе у НАТО. По мени, то је логично, јер не желимо да уђемо у још један сценарио у којем власт повезује питање учлањења у НАТО са демократским промјенама у Црној Гори“, рекао је Абазовић.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svi oni koji u NATO paktu vide nešto pozitivno (SDP, URA, pa i PZP) su potencijalni koalicioni partneri režima u nekom budućem periodu, ne treba se ni najmanje zavaravati!

 2. 0
  0

  Što je ovome malome? Kao da se probudio odjednom i prespavao par zadnjih dana. On i Bečić će biti takav udarac na sistem da će Pajović biti mala beba za njih

 3. 0
  0

  Pa znam, za razliku od Vas „opozicionara“, da je Ustav iz 2008. godine kojim je u Crnoj Gori ozakonjen „aparthejd“ donijet upravo zahvaljujući PZP! Ko jednom izda, uvijek mu se to može ponovo „omaći“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here