Насловна Политика Абазовић Марковићу: Организовани криминал и корупција су највећи проблеми у ЦГ

Абазовић Марковићу: Организовани криминал и корупција су највећи проблеми у ЦГ

1
ПОДИЈЕЛИ

У земљи која никад није смијенила власт у својој историји за све треба да оптуже опозицију. То толико изгледа смијешно да је то невјероватно. Највећи проблеми у Црној Гори остају организовани криминал и корупција, владавина права, слабе институције, концепт приватне државе и то су разлози који отежавају наш интеграциони пут било да је НАТО или ЕУ, све остало су трула оправдања,“ казао је посланик УРА-е Дритан Абазовић, реагујући на изјаву премијера Душка Марковића који је опозицију оптужио да опструира улазак у НАТО.

Марковић је јуче, након разговора са НАТО званичницима јуче у Бриселу поручио да је Црна Гора на путу ка Алијанси била изложена јаким притисцима и намјерама да у томе буде заустављена, а као дио тог плана види и опозициони бојкот.

„Радимо на томе да опозицију вратимо у парламент ради наставка дијалога али мислим да је и овај бојкот дио тактике опозиције да се осујети приступање НАТО-у,“ казао је Марковић.

Абазовић овакву Марковићеву оцјену сматра лошим оправдањем пред НАТО званичницима, у недостатку добрих политичких, социјалних и економских резултата власти.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Nije opozicija stado da ga vrćeš u torinu!
  Jednom čobanin, uvijek čobanin.
  Pa ono misli da može da navrće kud i kada ono hoće … Po čobanski, hoće!!
  Naviklo da ovcama komanduje!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here