Насловна Политика Абазовић: ДПС има савезнике и у опозицији

Абазовић: ДПС има савезнике и у опозицији

3
ПОДИЈЕЛИ

abazovic

Независни посланик и потпредсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић казао је да новонастала дешавања на политичкој сцени говоре о великој кризи, али да ће она дјеловати благотворно по опозицију јер је, како истиче, у питању рашчишћавање политичке сцене.

Говорећи о ситуацији у СДП-у, али и о могућим партијама које би могле да замијене мјесто те странке у владајућој коалицији, Абазовић истиче да је било потребно разбити све “ДПС ћелије” које постоје у осталим странкама да би бирачи на изборима имали чисту ситуацију.

Мислим да је све ово што се дешавало у задњем периоду врло благотворно, јер је највећи проблем био имати чиста посла на политичкој сцени. Било је потребно разбити све ДПС-овске ћелије које су постојале у странкама које су се распале и подјелиле. Ово видим као рашчишћавање сцене и одлично је што ће бирачи пред изборе имати чисту политичку ситуацију“, рекао је Абазовић за Портал Аналитика.

Он је истакао да ће на предстојећим изборима бирачи јасно видјети да могу да гласају за ДПС и за оне који су њихови савезници.

Који им се отворено нуде и који су у претходне двије године урадили све да их сачувају на власти у Никшићу и у Подгорици, али да им заврше неки посао кад год је требало. Са друге стране су опозиционе странке које сматрају да је потребно нешто мијењати без обзира на различите политичке концепте“, рекао је Абазовић.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Naravno da ima saveznike u opoziciji, to su svi oni koji su protiv protesta i koji žele da izađu na izbore koje organizuje Milo, udba i mafija

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here