Насловна Политика Абазовић: Ђукановић испољио уличарски менталитет (ВИДЕО)

Абазовић: Ђукановић испољио уличарски менталитет (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

abazovic

Позитивна Црна Гора је затражила хитно заказивање сједнице Колегијума предсједника Скупштине због пријетњи које је члановима те партије упутио премијер Мило Ђукановић.

Младен Бојанић, шеф посланичког клуба ПЦГ, изјавио је да је јавност била свједок неодговорног понашања премијера.

„Ђукановић се понио крајње неодговорно, неозбиљно и дрско, називајући посланика Позитивне Дритана Абазовића битангом и будалом, позивајући га на физички обрачун усред сале Скупштине током засједања“, навео је Бојанић.

Он је додао да је Ђукановић услијед недостатка аргумената за расправу, примјенио ,,уличарско понашање и пријетње“

„Испољено је насиље и уличарски рјечник, који показује какав однос Ђукановић има према посланицима, било да су из опозиције или власти. Шта тек могу да очекују грађани“, навео је Абазовић.

Он је рекао да представници ПЦГ нијесу жељели да праве даље проблеме, и да су поступили културно напуштањем сале. Што , по њемо не може да се каже за премијера.

„Три пута сам га (Ђукановића) питао ‘да ли мени то говорите’. Одговорио ми је ‘теби, битанго, дођи овамо’. Нијесам отишао из пристојности према грађанима. Ипак смо овдје да заштитимо достојанство, ово није боксерски меч него премијерски сат. Можда нијесмо исте категорије, али не бих има ниша против да се испробамо“, казао је Абазовић.

Ипак што се тиче самог физичког обрачуна, Абазовић је рекао да није узбуђен због тога.

„Сигурно се нећу обрачунавати са њим у скупштинској сали, имам толико културе и кућног васпитања. Нека не мисли да га се било ко плаши. Ко жели да се обрачуна стојим му на располагању“, поручио је Абазовић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Премијер је остао досљедан себи и свом маниру. Мада одавно није имао овако драстичних испада – мора да га је коштало напора да су уздржава.
  А што се тиче г. Абазовића и свих осталих који су 21. маја 2006. овјековјечили власт г. Ђукановића – шта рећи осим: срећна „ви“ слобода, Црногорци! и држава, јашта!

 2. 0
  0

  Milo je obican bijednik i kukavica, bez mafije i tjelohranitelja i ko zna koliko prstenova, obezbedjenja, on je NIKO.Jaci smo od njega samo da se ujedinimo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here