Насловна Политика Абазовић: Бојанић кандидат који спаја

Абазовић: Бојанић кандидат који спаја

3
ПОДИЈЕЛИ

Нико нема право да интересе своје партије стави испред интереса Црне Горе, закључено је на данашњој прес конференцији ове стране.

Они су још једном позвали своје колеге из опозиције који су истакли кандидатуру да исту повуку у корист заједничког кандидата како би, како су казали „идеју промјена и демократизације у земљи довели до краја“.

„Грађански покрет УРА је све вријеме био интезивно посвећен проналаску заједничког кандидата опозиције. У тај процес смо ушли искрено и жао нам је што се до заједничког рјешења није дошло и раније. Понашање Грађанског покрета УРА је било одговорно и посвећено интересима Црне Горе и њених грађана“, закључио је предсједник Дритан Абазовић.

Он је истакао да је и поред свих нелагода и неискрености од стране неких политичких субјеката, активирања спавача у опозицији, конекција одређених људи из опозиције са људима из власти, опозиција ипак смо дошла до рјешења које је квалитетно.

„То ћемо и капитализовати у смислу побједе на предсједничким изборима 15. априла. Нама је требао кандидат који може да окупи Црну Гору, који може да окупи опозицију и све грађане. Црна Гора мора да се уједини у процесу промјена и демократизације у земљи“, нагласио је Абазовић.

Он је нагласио да је Младен Бојанић кандидат грађанске Црне Горе, због тога што је то његова профилација, због тога што му је интерес Црне Горе на првом мјесту и додао да ће интересе грађана представљати на најбољи могући начин.

„Вријеме је да се помиримо, да имамо предсједника који спаја, и који може да сједне за столом са свим политичким чиниоцима у земљи и да изоставимо наше разлике“, закључио је Абазовић.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 13
  0

  {„Вријеме је да се помиримо, да имамо предсједника који спаја, и који може да сједне за столом са свим политичким чиниоцима у земљи и да изоставимо наше разлике“, закључио је Абазовић.}

  Ako URA uz Bechiceve Demokrate, SNP i DF ovako svesrdno podrzava zajednickog kandidata Bojanica, koji je klinac Ranku i Lekicu sa njihovim patuljak partijama?

  Mene zanima, da li ima iko u CG, kome odgovara stanje u CG, koje traje evo vec 27 godina da je sva vlast, ama bash sva vlast u rukama Mila-Aca i Brana (privatna drzava)?

  Mene dalje zanima, da li ima iko u CG, kome je po volji da on/ona jedva sastavlja kraj sa krajem sa svojom porodicom, dok se Milo sa svojom porodicom i kumovima basnoslovno obogatio od politike (korupcije/shveca/kriminala)?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here