Насловна Колумне А да, мјау, с идејом: Геј ‘тице у природне геј породице!

А да, мјау, с идејом: Геј ‘тице у природне геј породице!

Рецимо, ако се одлуче за сина, тада могу да бирају да ли ће тај син бити “мушког пола”, што се на народном језику каже- "тобџија"

3
Vojin Grubač, Crna Gora, gej
Војин Грубач

Пише: Војин Грубач

Мнозини грађана није уопште јасно, како се нико није досјетио да будућим, или озваниченим геј- супружницима предложи могућност усвајања- пунољетне геј дјеце!?

Тако би новопечени геј- супружници имали широки распон избора и усвајања геј- особа, које су у узрасту од осамнаест до, рецимо- осамдесет осам година живота.

Мада би се, ова последња опција, могла назвати усвајање геј- ђутурум- дјетета, јелте?!

Слобода избора- “сина геја” или “кћерку гејшу”

Елем, ако се форсира идеја- да уопште није необичан брак гдје су супружници “истог пола”, тада је још мање необично да таква “модерна породица”, рецимо, супружника “тате и тате”, или “маме и маме”, који имају по 30- 35 година старости, сасвим легално усвоји “сина геја” или “кћерку гејшу”, који су стари: осамнаест, тридесет, педесет или, на примјер- седамдесет година.

Сам тим, геј- супружници уопште не би морали чекати пунољетство усвојеног “дјетета”, да би се сазнало којег су пола, и шта су.

Нити би били суочени с стресом, због евентуалне спознаје да им је усвојено дијете било, рецимо- сво вријеме “заробљено у туђем тијелу”.

При избору кћерке или сина, за усвајање, у овој варијанти би геј- супружници имали широку лепезу избора у својој геј- популацији.

Рецимо, ако се одлуче за сина, тада могу да бирају да ли ће тај син бити “мушког пола”, што се на народном језику каже- „тобџија“.

Или ће им син бити од оних особа које су рођене у виду “женског пола”, док нису схватиле да им се свиђа сопствена шака на њежном женском кољену, све уз стрижење обрвама и страсно сијевање очима пут привлачних дама, да утисак мужествености буде јачи.

Исто тако, ако се геј- супружници опредијеле за кћерку, имаће могућност да изаберу женственог „фурунџију“, или мјау- мјау њежна женска створења, којима је судбина одредила да им се свиђају жене челичног погледа и хладног стиска руке, од чега добијају лагану хиперженствену вртоглавицу, која је знаковита.

Друштвени сексуални конфликт и рјешење

Да подвучемо привремену црту, што се тиче ове проблематике, једно је сигурно- све те чудне женидбе, удаје, евентуална усвајања дјеце и слично- геј популација мора рјешавати у оквиру своје нетрадиционалне сексуалне заједнице.

Свако и било какво играње с малољетним особама, било којег пола, представља антицивилизацијско мешетарење, које ће закономјерно изазвати друштвени конфликт и опасне последице.

Ако је јасно да сада, пуном снагом, иде међународна хајка из чудних центара моћи да дијете изабере пол тек када одрасте, тада је јасно да дијете тек када одрасте може изабрати родитеље, ако је без родитеља.

Право, и то свако, родитељима напуштеног, дјетета- је јаче од било којег права на необични сексуални нагон одраслих, и полно опредијељење оних који би га тако малољетног радо усвојили.

Зато, нека тај чудни тип породице гдје постоје двије тате, двије маме, усвојена дјеца и слично- геј популација рјешава у својим оквирима, јер би се, у противном, могао десити неконтролисани конфликт- да ту некога јад и стркотина нађе!

Ако се ствара необична ситуација, тада се све мора рјешавати на начин да догађаји не измакну контроли.

Чудна сексуалност важнија голе сиротиње?!

Тим прије, што се необични облици сексуалности из чудних центара моћи одједном медијски стављају на прво мјесто, далеко изнад голе егзистенције друштва?!

Гдје то, што народ једва саставља крај с крајем, гдје царује социјална патња, као да никога не интересује, док све не експлодира у увијек пријетећим стихијним социјалним немирима.
А ово је тек почетак приче, која ће се наставити, јер у оквиру ове теме има много подтема које се морају посебно обрадити, и одсликати.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here