Издвојено

Политика

Спорт

jusuf nurkic

Портланд побиједио Бруклин: Нуркић задобио тешку повреду

Нуркић је био најбољи у екипи Портланда, а утакмицу је завршио са 32 поена, 16 скокова и пет асистенција. Он је у другом продужетку незгодно доскочио у борби за скок у нападу и сломио лијеву ногу.

Друштво

Хоће ли Турска некадашњу велику хришћанску светињу претворити у џамију?

Предсједник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да није немогуће да истанбулска Аја Софија више не буде музеј у ком се наплаћује улаз и постане џамија у коју је улаз слободан, преноси агенција Анадолија.

Поглед

Lazanski, Evo

Ево зашто су нас напали 1999. године

И годишњице имају судбину. Понекад извесни догађаји из историје изгледају значајни и актуелни, међутим, много чешће постају неактуелни, неоправдано, као да осећамо како немамо много везе са њима

Култура

Одржано предавање „Предмети, градови, људи“ у Будви

У организацији ЈУ Народне библиотеке Будве и ЈУ Музеја и галерија Будве, у суботу, 23. марта одржано је предавање „Предмети, градови, људи“ Дејана Суђића, директора Музеја дизајна у Лондону.

Мозаик

Donald Tramp

Mилијарда долара за 5,5 метара високу ограду на граници са Мексиком

АП наводи да је погранични сектор Ел Паса изненада постао други најфреквентнији коридор за илегалне уласке у САД иза долине реке Рио Гранде у Тексасу, највише због породица из Централне Америке које траже азил. У сектору Јуме такође је повећан број илегалних прелазака границе.

Руски Поглед

КОЛУМНЕЈош вијести