ИН4С

ИН4С портал

Бивши вођа Равногорског-четничког покрета Вук Драшковић ОПЕТ брани Мила: ДПС није изгубио изборе; Црна Гора поново води Мојковачку битку за Србију

1 min read
Драшковић је нагласио да Црна Гора сада води нову Мојковачку битку за Србију
Drašković, Jočić

Вук Драшковић

Гостујући у емисији „Телескопија“ на РТЦГ писац и предсједник Српског покета обнове, Вук Драшковић, рекао је да је идеја о „српском свету“, која се сада појављује заправо фалсификат и да је ријеч о идеји Русије.

Драшковић каже да се одједном појављују неке снаге, неки људи, који би жељели да врате Црну Гору у деведесете и да пониште референдум.

„Главни медији су антирежимски, телевизијски канали већински српски, да не набрајам даље, а онда се говори о некаквој диктатури човјека чија странка никада није владала сама него у коалицији. Ја не разумијем ни Ђукановића, када каже да је ДПС изгубио. Није тачно, по свим мјерилима запада ДПС је побједник. Друга је ствар што не може да формира владу. На другој страни имамо 16 партија и СПЦ који сви скупа, уз невиђену пропагандну и подршку медија из Србије успјели су да освоје само један мандат више и сада проглашавају некакву побједу“, каже Драшковић.

Он каже да не зна да ли су дјелови српске службе или се пак руска служба ГРУ мијешала у изборе у Црној Гори.

Говорећи о Црној Гори деведесетих изнио је, како каже, први пут како је са црногорским предсједником Милом Ђукановићем путовао на Самит ОЕБС-а у Истанбулу, говорећи да им је тада била угрожена безбједност.

Морам вадити ЦГ из чељусти ове немани, то ми је рекао Ђукановић, кад сам са њим полијетао са аеродрома из Дубровника, јер га је седми батаљон држао га на нишану и желио да га обори. То је била ЦГ 99. да смо полетјели из Подгорице или Тивта вјероватно би смо од једне ракете обојица страдали,“ каже он.

Драшковић је рекао да ко из грешака и историје не извуче праве поуке, осуђен је да му се несрећа понови.

„Та идеја о „српском свету“ која се сада појављује је прије свега фалсификат, то је идеја Руса, то је њихова идеја. Али Русија је Русија, она може и да угази у неку државу, нико јој не може ништа“, каже Драшковић.

Он каже да је ту сада идеја да се заправо формално поштује тренутни распоред снага.

„Границе БиХ, ЦГ, да треба радити на томе да се „српски свет“ прво уједини духовно и културно, а једног дана како је рекао војни министар и државно“, казао је Драшковић.

Но, сматра да је то идеја која не може заживјети, те да само, како каже, неки лудак може да покуша то да оствари, јер би све водила ка новом крвопролићу.

Драшковић је нагласио да Црна Гора сада води нову Мојковачку битку за Србију.

„Иде испред нас, крчи нам пут, шири нам крила. Србија на Западу, Србија у Нато алијанси. Ми нећемо виђати ЕУ док не уђемо у НАТО“, закључио је Драшковић у осврту на црногорске политичке прилике у емисији „Телескопија“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

72 thoughts on “Бивши вођа Равногорског-четничког покрета Вук Драшковић ОПЕТ брани Мила: ДПС није изгубио изборе; Црна Гора поново води Мојковачку битку за Србију

  1. E moj Vuce bubo lenja sta ce reci pokolenja vodio si zivot buran i ostao lazljivo nekulturan! Pa ajde da nezna ovaj narod o cemu se radi pa da posumnja u tu pricu al svako zna kolko si ti i svi u tvojoj blizoj i siroj okolini imun-i na pare pa i dupe bi dali! Bruka od coveka. Prosecan pisac!

  2. Нисам читао цео текст мрзело ме . Још један доказ да је вук Драшковић про западни човек који делује против српског народа а то покушава да прикрије тако што нас убеђују да је оно што је лоше за Србе уствари добро а да оно што је добро за Србе уствари лоше све у свему спин мајстор и добро га је запад обучио . Права слика и прилика несреће српског народа је тај вук Бранковић . Ал шта ћеш морамо да живимо са таквим несрећама а није једини и да чекамо када ће такви као он да изумру а да притом не дозволимо да нам будуће генерације не затрују не исперу мозак и од њих направе мазохисте ауто деструктивне и ауто шовинисте . С вером у Бога за светлу будућност српског народа

  3. Оно, је био само груба и површна биографија. Шта рећи деведесетих!? У време ДОС-а!? Треба писати о „господину Сорошу“ и његовом „Отпору“…. Има тога још… Са Коштуницом, Јовановићем, с касније Тадићем уназадили и покрали су Србију најмање 50 година. Он ће нешто да прича!? Мишја рупа за такве је велика!!!

  4. A ko slusa ovog bivseg dobrog knjizevnika?
    Prica lik verovatno “ našiban“ time o cemu se prica da koristi.
    Hercegovac koji bi majku rodjenu za interes prodao.
    Nego sto ga ne pitaju, sto mu cini Dana ????

    10
  5. Вук Драшковић рођен. 29.Новембра 1946 године (датум вам је познат), у банатском селу Међе (у породици пореклом из Херцеговине). Однеговала га је бака. Видак отац се поново оженио био му је у НОР-у као комуниста, касније и Драшковић полази очевим стопама. Дипломирао је на Правном факултету. Касније 1968 године као комуниста улази у студентске демонстрације као провокатор касније одлази у амбасади у Мексику као награду, такође ради као новинар у Тањугу. Још као млад је био Комунистички омладинац под патронатом Мике Шпиљака. Касније се окумио са најмлађим доктором Правних наука Др. Војиславом Шешељем и улази у Четнички покрет како би трагове комунистичке и нечовечне уништио. Ствара своју странку због кога су многи млади животи изгубљени. А он се церека уз гесло „за идеале гину будале“. Жени се супругом која је ћерка лоше мајке и још горег оца Даницом. Коју не бих пожелео ни најгорем непријатељу…. А њему далеко му лепа кућа….

    14
  6. Gatačko goveče,koje državni organi Srbije, trebaju vrnuti u Slivlje (rodno mjesto ovog nepomenika i Srpskog izroda)!Nadao se Vuk od poodavno da će postati novi otac nacije u SRBALJA!Matrak to se nije desilo i nitiće se ikada desiti,pa zato ova vučja crkotina žalosno zavija!

    12
  7. Е сад више нема дилеме. Кад овакви бране политику ДПС и лично председника Ђукановића, онда је сасвим извесно да је ту нешто лоше и код ДПС и код председника Ђукановића.

    14
  8. Прочитајте коментаре „Гедеона“, „Влатка“, „Стари крај и слике „Уживање лопова и ископа комунистичких“ (слика говори више од 1000 речи)…. Има још таквих „пикантерија“, за овакве „велике четнике“ са петокраком на челу и по неким другим деловима тела.

    11
  9. Govno od govna,sto ne prica kako je uzeo pare(750000$)da lobira u Srbiji za nezavisno Kosovo,kako je zbog njega ubijen Beli,kako je sa Danom i pok.Veselinom opljackao BG,kako je smrkao kokain i krizirao u pritvoru,kako je prodavao Srbiju gde je god mogao,itd,itd,Dakle malo je reci govno od govna!

    17
    1
  10. U Srbiji je ovaj čovjek prokažen i odbačen kao političar koji svojim postupcima ponižava svakog ko ima brigu i za ličnu i za svenarodnu čast.
    Ali, eto ga sad u Crnu Goru.
    Da malo razmisli, svojom podrškom DPS-u uopšte im ne pomaže, nego ih zakopava.
    Šta reći, ostaće poznat po velikom diplomatskom uspjehu, „rukoljub“ čudesno lijepe tajnice Medlin Olbrajt.
    Osim ovoga, bio je toliko iskompleksiran Miloševićem da vjerujem da je podržavao NATO napad na sopstvenu zemlju kako bi Milošević politički odstupio.
    Drugosrbijanski NATO-ljub …

    23
  11. Волио бих да Вук прочита ове коментаре и забране се за своје здравље.
    Он рече да је „Мило победио на изборима“, без обзира што не може да формира владу. И остаде жив. Новинарка Никчевић га не исправља, одговара јој. Теши се.
    А и Вук се самозадовољава због Мила. Оплакује га и даје му ветар у леђа.
    Вуче, џаба пљујеш по Србији, сети се шта је твој отац радио Србима и другим људима.
    Покуша и ти са сечом руку и барјака, па се данас кајеш..

    26
  12. Skupe plastične operacije njegove žene Dane. Pored toga mora da se Dana obuče, da nosi tašnu Luj Viton, da živi u vili na Košutnjaku…sve to treba isfinansirati. Knjige u Srbiji ne donese mnogo profita da se zadovolje potrebe princeze od Bijelog Polja koja je nedavno sama sebe preporučila da bude direktor BIA. Valjda, posle ubrizgavanja botoksa i ručka u najskuplem restoranu mislila je da svrati u kancelariju da se pozabavi sa bezbednošću Srbije. Pamtimo mi Beograđani kako je ona gazdovala Beogradom, kad je iz Bijelog Polja dovukla svakog daljeg i bližeg rođaka, kumove i svoju frizerku u BG i dala im rukovodeća mesta. Navikli su ti paraziti da žive bez rada i glume da su neka društveno politička elita. Sad kad su Danu Rusi najurili iz UO Naftne industije Srbije, gde je primala platu od preko 4000 eura mesečno, jedini „poslodavci“ koji ih finansiraju su mafijaška organizacija Milova i NATO nevladine organizacije. Samo tako može da se objasni metamorfoza ofucalog i ostarelog Vuka od nacionaliste do autošoviniste. Isto kao i Milo, samo što je on klasičan kriminalac koji misli zato što je obukao skupo odelo, košulju sa mažetnama, svilenu kravatu i sat od stotinu hiljada eura da je državnik i elita. Obojica su najobičniji šljam i zato ova matora prostituka(Vuk Drašković) kojoj ko god da plati ona će da laje šta god joj „poslodavac“ naredi. Zato i ne sme da proviri nos u Beogradu.

    32
  13. Zar redakcija IN4Snije svjesna,da ce ovaj GOVNAR,srdjet preko Milovih portala,sved dok mu daju neku crkavicu EURA.
    Manite se ovih govane,Ne prenosite vise njegove smrdulije.

    24
  14. Уживање лопова и ископа комунистичкијех каже:

    зашто би се овдје купаили Карађорђевићи кад можемо ми!
    http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/XozktkqTURBXy84NzcwNjlmMWM5ZTA5ZTM5ZDY0NDFhYWE0NWQxYTBmNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
    Зато нам је био потребан вишепартиски ситем и Покрет Обамне и независна Црна Гора!
    http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/gC9ktkqTURBXy81ZjU1ZjIzZjczNmVmYTY4YjNlNzY1MWU4MzViMmQzMS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
    У Београду нијесмо могли овако уживати,мадасмо доста покрали!

    17
  15. Беседа му равна као код оних који тврде да је земља равна плоча. Фали му саму алуминијумски шеширић.

    23
  16. Постоје живи сведоци, да је Ђинђић својевремено за Вука рекао“да је кофа гована!“Извините на изразу али се ради о цитату!
    Ђинђић га је сигурно,боље познавао него ја.

    37
  17. On je skolski primjer sta se desi sa covjekom kada ostane bez osjecaja sramote.. Pa ponisti covijek 50 godina svog zivotnog rada. Isto kao i Mile slijedi put Sekule Drljevica, od najveceg Srbina vodjen licnim interesima postaje najveci antisrbin. Pa znat

    skolski primjer ata se desi sa covjekom lada izgubi osjecaj sramote

    29
  18. TV CG je čak reprizirao intervju.
    Postavio je tezu da je Svetosavlje hrišćanska sekta, pjeneći da je (CITAT: „Sveti Sava samo fenjer Hristov“!).
    Sv. Sava je bio odani Hristov sluga i fenjer i ko to pobija???
    Njegova je teza da to Srbi pobijaju.
    Nemam ništa protiv da neko bude komunista, a neko četnik.
    Ali ne možeš biti komunista pa četnik.
    ZAR TO NE GOVORI DOVOLJNO SAMO PO SEBI?

    33
    1. TV CG ga je ranije trebala angažovati kao savjetnika, jer ima iskustva u tome, bio je savjetnik za štampu u Vijeću saveza sindikata Jugoslavije.

      28
  19. Pa ovaj Vuk je bio veliki intelekt ali je prolupai politika mu je pomutila pamet kao i mnogima a sve je to posledica kada se pokusava zivljeti protiv cinjenica istoriskih i puta bez Boga sto evidentno vodi u sunovrat bilo kao pojedince ili kao drustvo.

    33
    1
  20. Отац херцеговац даде детету име Вук , виђе брђанин да се родила хијена , па да ублажи .Новак Килибарда и Вук Драшковић одавно у васцелом српству су персонификацииа за издају , лаж , полусвет , прије свега на стару комунистичку УДБА-у . Да подсетим млађе , Вук је од стране УДБА-е ’68 . год. убачен као провокатор на студенске демонстрације . Као награду за добро обављен посао као млад добија намјештење у амбасаду СФРЈ у Мексику . Због таквог полусвета ие сада удар на нову црногорску владу , која још није ни састављена . Јер ми у Црној Гори нећемо дозволити да нам се понови да нам неки црногорски Чеда Јовановић после 20 година објашњава да се лустрација и отварање досијеа није могло спровести . То што ће та лустрација и отварање тајних досијеа по принципу спојених судова имати домино ефекат , то је одговор на овако понашање камарада у региону .

    54
  21. Зафалило у кеси,треба бака Дана му да надогради задњицу,да швајсује боре,напући усне, груди подигнегну са каже:

    може Дана му у руску компанију да у управном одбору дрпа 4000 е мјесечно.Може спо да под његовом командом иде са“СРПСКОМ ГАРДОМ“на ратиште.Може да држи Дана му и бјелопољска сељачка свита јој пола Кмез Михајлове.Може да подржава Слобу Милошевића у влади својевремено.Може да воли Бурусију због слогана у речи која садржи име Русија. Све може код Шпиљковог потрчка некадашњег.

    50
  22. Vuče Srbine!Jesi li se brčkao ljetos na Kraljičinoj plaži?Aaa,milo ti je tamo sa Milom uživati!!!!Mačka mala pregažena.Ne moraš više intervjue davati,jer te ni jedan Srbin ne sluša što laješ i zaviijaš.

    55
  23. Pih. Na sta ljudi spadnu i sta sebi sve dozvole. Ali dobro. Sta je on u zivotu radio bez mlatio i pricao kako kome odgovara.

    51
  24. Највећа пљачка Београда је била када је он водио. Одговоран је за велеиздају потписивањем сагласности да Нато трупе могу без проблема да пролазе преко територије Србије, да раде шта хоће, да нас трују из вадуха. То је онај који је хтио да сијече руку сваком ко подигне зелени барјак. То је онај који је био иницијатор формирања Српске Добровољачке Гарде и послије се није сјећао, а због њега су убијени Бели и многи други Српски младићи.
    А треба видјети у Херцеговини, да ли му је тата био комунистички јамар.
    У сваком случају да одговара за велеиздају и највећу пљачку Београда.

    75
  25. Ovo je onaj isti Vuk sto je 90 tih kidao ruke Muslimanima..
    A, RTCG ga ne podsjeca da je on za Kralja i Otadzbinu..
    Steta, dobar pisac, loš čovjek.

    59
  26. Trebalo bi i Vuku i njegovom bratu , prodavcu čarapa provjeriti porijeklo imovine.
    Bklje bi mu bilo da je ostao pisac ne bi smo znali koja je prdnjava.

    60
  27. Lepo si se opario lažni Srbine, pa sada levitiraš izmedju kuće u Budvi i vlasti u Bgdu, koju ne uzimaš u usta jer ti je supruga debelo namirena po upravnim odborima.
    Prevario si narod 90-tih, pa sada krckaš stečeno….Sramno.

    75
  28. Tamo 90 došao Vuk u jedno selo u okolini Kraljeva. Miting u seoskom domu kulture,pa večera za Vuka i bulumentu. . Kad ujutru osvanulo , domaćin doša u policiju da prijavi nestalo mu 3 ovce iz stada. . Gleda ga policajac i kaže, .šta si doša kod nas kad je Vuk bio u selo sinoć. .

    61
  29. Stari spijun zapadnih sluzbi i on i Seselj a ima ih jos koji dizu galamu i srbuju agresivno i tako nam prave stetu u svijetu jer ispadamo agresivan i primitivan narod a onda kad zatreba sluzbama oni se okrecu po potrebi. I vazda u nas narod ima takvih i vecina ne provali to dok se sami ne otkriju. Imamo i u CG likova tipa Vuka Draskovica sto se boje otvaranja arhiva ANBa.

    66
  30. Од вука до пи*до*лисца,пролупао ко канта низ прло.Само жали боже за оне младине који су гинули за његове идеје.Иначе он,лаза ристовски,горан марковић,милена и драган николић,мерима куртиш.негомир и др. имају држављанство ЦГ.Због чега?Да им остану виле и станови по приморју.Препали се па брже боље,да не прођу ко Мија у Далмацији.Смеће .

    76
    1
  31. Imajuli oni sa tvcg nekog normalnog nego ovu dzukelu koja nema upliva u nista vise,ja sam mislio da je olos nestala sa ovog svijeta.

    75
  32. Bolesni lazov.
    Postavlja se pitanje ko su i kakvi su oni kojima sluzi ova protuva koja se nemoze ubrojati u normalne i moralne.

    123
    1
  33. BRAVO BRAVO VUCE
    ZAR TOLIKO COCE PUCE
    PA NAM PRICAS SVASTARIJE
    I NA TEBE AGRESIJE
    MISLIS DA SVE ZNADES
    OD OLOVA DA TI PADNES
    NE PLASI SE NECE TEBE
    ZBOG JENOGA VUKA LISIT SEBE
    TI SE MANI POLITIKE
    PISI KNJIGE NE KRITIKE
    NA KRAJU TE POZDRAVICU
    ZABORAVIT NIKAD NECU
    KAD ZAPALI SVOJU KUCU
    SKUPSTINA SE KUCA ZOVE
    JADNI MALI TI ZLOTVORE.

    125
    1
  34. Посматрач из Зечије долине више Озринићах каже:

    Вук лаје. Ту нешто није у реду, вук или лавеж.

    134
    1
    1. Koji kameleon I sebicnjak.Covek bez stava kome zena okrece pamet I od istih Rusa dobbiva 700000 din platu I ako je prevarila Drzavu Srbiju I od nje dobiva invalidsku penziju.
      Kakvi ljudi.??? Kakav moral, bezmoral.Neka ode u Gacko da vide kako ce ga zemljaci primiti.I na sahrani dilaze po mraku I automatski nazad.Pametnom dosta

      152
    2. Zauvija dzukela stara a zena ga mlati kao konja..A ti si se nalupezao kao i tvoj brat, zenina rodbina. Oteli ste od nase djece. Tebe htjeli raketom da ubiju. Ko bi prljao ruke i raketu o tebe.Lazovcino hedna.A zaboravio si kada si urlikao „kome vidim muslimanski barjak, oticemu i ruka i barjak“skotino jedns.spijunska. Danica ti vise lici na divljeg vuka, ti si kanalizacija

      120
  35. Vuk Drsšković je još jedna ličnost koja je nekad nešto i značila u Srbiji,a koja je propala kao političar,čija riječ u političkom i društvenom životu više ne znači ništa i koji je završio na samom dnu političke i društvene stvarnosti Srbije i koji se vadi iz naftalina samo onda kada to treba za potrebe neprijatelja Srbije i srpstva malo popljuvsti sve što ima veze sa srpstvom.Međutim i u tom pljuvanju po srpstvu njegov učinak je nula jer on nema nikakvog ugleda ni u drostvu, ni bilo gdje drugo,ali neprijatelji svega što je srpsko koji ga angažuju se nadaju da će malo sa njim izazvati neku manju podjelu ili maksr sitnu svađu među našim narodom ili da će makar malo podići porušeni moral svojim pristalicama po crnoj gori koji sebe nazivaju komitama,a čiji broj se mjeri na po par desetina ili stotina pristslica i kojih je sve manje i manje.

    228
    2
      1. Молио бих инф4с.нет да обелодани политичку биографију Драшковића без устезања. Да ови млађи виде са којом противом имају посла. Од Комунистичке партије са Шпиљком на челу, преко ДОС-а и МИ6, до његове Данице којој је само новац у глави. Ако нећете ВИ, онда ћу морати ја да га „бомбардујем“ чињеницама. Даћу му ја њему и Мојковачку, Сутјеску и Неретву… Срам да га буде те седе браде коју боји!!!

        40
        1
    1. Штетно штене. Као и Чанак и Новак Килибарда.
      Гузица им је у првом плану.

      199
      3
    2. Да ли ова протува неће или не може да се сјети, ничега прије ’99?!
      Мислим да неће!!!
      ????

      202
      1
      1. Počeo je da jede Milova govna 1999., fino ti kaže! A koliko može da pojede, davno je rekao njegv kum Šešelj, što nije htio da digne ruku na kuma, već ga je nogama gazio.
        A gosti u Kolonoskopiji odavno pažljivo odabrani u septičkoj jami.

        90
    3. Шеф кабинета Мике Шпиљка, ситни жбир МИ6, усташа са шајкачом и кокардом који је пријетио отсијецањем руке која подигне турски барјак …

      Све у свему, једна људска биједа од које се не може очекивати ништа друго до да заступа снтисрпске-усташке ставове.

      Прва љубав, Мика Шпиљак & Браварев СКЈ, заборава нема као ни западне јасле!?

      121
      1
      1. Заљубљеник у машкаре. Само мијења костиме и маске.
        Комуњара у души, јуче маскиран у четника, данас у комиту, сутра…, треба провјерити прије него опијело почне!
        ??⚪

        91
        1
      2. Ovo je stvarno ljudsko ni..a. Kako ima obraza da se oglašava i pametuje. Ako je on zaboravio šta je radio i govorio, mi nismo. Zna se odakle je došao davno, može da se vrati tamo, pa neka lu..ta.

        71
        1
    4. skoro sam ga sreo seta sa obezbedjenjem uskoro ce se obuce u camovo odelo tako izgleda kao zivi les ,jedino mi zao sto ga nece procesuirati i obesiti

      59
      4
    5. Одавно је требало истражити одакле је Вуковом брату првих милион марака. Али никад ије касно. Пуна је Србија лопова. Доћи ће време да се покрадено врати народу. Наравно са каматом.

      22

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *