ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Поносно и достојанствно: Величанствене слике из Никшића!

Никшић, 27. август

Величанство је било у готово свим градовима у Црној Гори претходних дана. Грађани су поносно и достојанствно корачали улицама и поручили да не дају своје светиње и свој образ.

Никшић је показао своје најбоље и најљепше лице. Погледајте величанствени видео шетње улицама тога града:

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

21 thoughts on “(ВИДЕО) Поносно и достојанствно: Величанствене слике из Никшића!

  1. SVI FEDERALISTI < ZELENASI < BJELASI<MUSLIMANI < ALBANCI < KATOLICI < JEVREJI MORAJU IZAC NA IZBORE DO DVANAJEST URA TRIDESETOG AVGUSTA I IZGLASAT SLOBODU CRNOJ GORI OD RADOVANOVE djece(OBRUKASE ONAKOG POSTENOG NIKSICANINA I UJCEVINU). SAMO POSTENI GRADJANI MOGU SPASIT BUDUCNOST OPLJACKANE CRNE GORE.SVI BIZISMENI I POLITICARI KOJI SU U JAVNOSTI ZADNJIH DVADESET GODINA ISKLJUCIT IZ JAVNOG ZIVOTA CRNE GORE JER RADE ZA NOSDRVU BEZ KOSTI.OMLADINO NAPRIJED ,stari Foliranti MRS U ….. …e…U

  2. Anonimni i N.N – Nema potrebe za prepiranjam izlazili su svi oni koji su mogli , nijesu samo bolesni i oni koji su se odrekli srpskog roda. A što se tiče velinčanstvenosti, velinčanstveno je bilo u cijeloj Crnoj Gori i Berane i Nikšić, i Podgorica i Budva, Danilovgrad i Žabljak, Bar i Bijelo Polje, Plevlja i Tivat, Ucinj i Andrijevica, Kotor i Plužin, Kolašin i Herceg Novi… da ne nabrajam više i po plemenima Kučima,“Zećanima“ i ostalim, Svi su bili velinčanstveni srazmjerno svojoj populaciji u selima i gradovima. Važno je da je Cijela Crna Gora bila veličanstvena i niko nije bio veličanstveniji od drugih jer su SVI BILI VELIČANSTVENI. I DABOGDA SE UVIJEK TAKMIČILI KO JE VELIČANSTVENIJI ALI SA PONOSOM ZA SVAKOGA I DA SE PONOSIMO ONOM LjEPOTOM VELIČANSTVENOSTI SVH GRADOVA I SELA. Svaki grad i selo su bili veličanstveni srazmjerno svojooj populaciji u tom gradu ili selu. NE DAMO SVETINJI i sjutra svi olovku u ruke i DO POBJEDE! Ja sam lično ponosan na sve gradove i sela, veličanstveno je bilo iz svakog kraja i kutka Crne Gore. SA VJEROM U BOGA DO POBJEDE !

  3. СВАКА ЧАСТ ЧЕСТИТА И ЧАСНА ЦРНА ГОРО!
    С ВЈЕРОМ У БОГА ДО ХРИСТОВЕ ПОБЈЕДЕ!
    СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!
    ? ? ⚪ ??

    26
  4. P.S. Najzaslužniji za tako nešto bio je Sveti Vasilije, čiji je silazak u Nikšić, pokrenuo sve ove veličanstvene litije, i vratio narod Gospodu Bogu…?

    77
    3
  5. Svaka čast svim građanima koji su učestvovali u litijama, i koji su ustali protiv tiranije poslednjeg evropskog diktatora… Bilo je veličanstveno u svim krajevima Crne Gore, ali su mene, iako sam Podgoričanin, najprijatnije iznenadili Nikšićani… U tom gradu su bili najmasovniji i najveličanstveniji (hrišćanski) skupovi…???

    93
    2
    1. Ocigledno je da nisi dobro obavijsten jer ti je promaklo ucesce Berana otkad je usvojen taj kriminalni zakon. Za mene su veliko razocarenje Podgoricani. Znate li kad bi u Beranama Mitropolt mogao biti zatvoren citav dan u stanici milicije? Nikad!
      Ali dobro, vidjecemo sjutra ko je vjera a ko nevjera.
      Neka nam u odbrani svetinja bude po milosti Bozijoj a ne po nasim zaslugama.

      53
      4
      1. Васово племе је изабрало Слободу и њима повратка у ропство нема.

        А и будући Патријарх Српски је међу њима.

        34
      2. Anonimni, svaka čast Berancima i Vasojevićima?… Ja nisam lokal-patrota, Nikšićane sam stavio ispred Podgoričanana zasluženo prvo mjesto, jer su litije u tom gradu bile najmasovnije i najveličanstvenije… Slike govore više od riječi… Poznato mi je još iz doba velikih politickih mitinga, da je površina centralnog trga u Nikšiću oko 12 hiljada kvadratnih metara. Počesto je taj trg bio krcat, što će reći da se na njemu okupljalo blizu 50 hiljada ljudi (prosjek – 4 osobe na kvadratni metar)… Doduše, nekadašnji Ivan/grad sa sve Beran-selom, ima znatno manje stanovnika od Nikšića??… Nikšić me pozitivno iznenadio i zbog toga što je to rodni grad tiranina Dukanovića i snažna utvrda DPS-a, očim su Berane srpske i opozicione… Nema potrebe da se svađamo oko ordena, medalja i drugijeh odlikovanja… Vjera su Front, Demokrate i Ura, a nevjere su DPS i njegovi sateliti… A nažalost, „nevjera“ (miloista, milogoraca) ima i u Beranama i u Nikšiću, a ponajviše u mojoj Podgorici… Pozdrav!

        36
        1
        1. Tako je! Iz Niksica sam! Berncuma i svima koji su ustali, kapa do poda, ali, cini se da je Niksic blistao, a nije lako. Mozda je bas u Nk Najvise podeljenih porodica, zato…
          Kazu nam, mi smo ga doveli na presto i mi cemo ga i skloniti uz Boziju pomoc i blagoslov sv. Vasilija i nasih vladika. Dosli su mu zadnji dani, jer mu sude NIKSICANA!
          PONOSNI SRPSKI NIKSIC

      3. Anonimni, treba da znaš da je u srpskim Beranama, sve do nedavno tj. do otcepljena/odvajanja Petnjice, suvereno vladao antisrpski DPS sa zloglasnim Vukom Golubovićem na čelu…

        19
        2
        1. Anonimni@, kako ste dozvolili, vi Beranci, da u srpskom gradu suvereno vlada antisrpska partija? I da nije bilo otcepljenja/odvajanja Petnjice, i dan-danas bi tim gradom, a i Beran-selom?, vladali nevjernici… Kad kažem – nevjernici, ne mislim na inovjerce muslimane, već na Milove „pravoslavne ateiste“ …

          11
          2
        2. Nije tacno da je suvereno vladao DPS. Jeste nakon referenduma kad je narod bio totalno razocaran. Kad je Petnjica bila u sastavu Berana pobedjivali smo DPS sa 4000 glasova u minusu, na startu. Sto se Berana tice oni su ovdje zavrsili svoju misiju. A Bogu hvala imamo divnog Vladiku i veliku blagodat Boziju.

          17
          1
          1. Anonimni, ne spirim ja da je Vasovo pleme srpsko, i da su to najbolje pokazali/dokazali kroz masovne litije… Respekt!? Cifre i biblijske slike iz Nikšića govore da su u tom gradu bile najmasovnije i najveličanstvenije litije… Na kraju, to je moja percepcija… Osim nekoliko dobrih prijatelja i drugara, nemam neke specijalne veze sa Nikšićem, ali, kao Podgoričanin, bio sam egzaltiran onim biblijskim scenama iz Nikšića grada… Ima i tamo dosta Milogoraca, ali oni izvorni, neprskani Nikšićani su pravi – sirovi, pinekad surovi, ali otvoreni, iskreni, srčani, i nadasve okrenuti Svetom Vasiliju Ostroškom i Gospodu Bogu… Pozdravljam te…

            16
            2
        1. Ovo sam pisao iskljucivo radi istine a ne lokal patriotizma. Ima dosta toga da se kaze ali je najbitnije da sjutra slavimo pobjedu. Samo smo sa svetinjama veliki.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *