ИН4С

ИН4С портал

Неприродни „брак“ између Владе и Уставног суда „рађа“ – станове и неправду

Влада Црне Горе је новим становима подмирила судије Уставног суда. Након тога, судије Уставног суда су одлучивале о законитости додјеле нових станова, њима. Одлучиле су да је све по закону.

Карикатура Горана Шћекића

Пише: Бошко Вукићевић

Влада Црне Горе је новим становима подмирила судије Уставног суда.

Након тога, судије Уставног суда су одлучивале о законитости додјеле нових станова, њима.

Одлучиле су да је све по закону.

Послије те одлуке, један од судија Уставног суда прошетао се до свог новог стана, који издаје породици просветних радника који након више деценија радног стажа нијесу остварили право на властити стан од државе.

„Жао ми је, али мораћу да вам повећам кирију“, рече судија. „Купујем нови стан у Монтекарлу, ђе су све наше светиње, па сам присиљен да прикупљам новац с разних страна. А ви стегните каиш, шта друго да вам кажем“.

Након тога судија посјети други стан који издаје, саопшти исте вијести тамошњој тужној породици, а на крају дође и до трећег стана, у којем живе његова супруга и дјеца. Окупи их:

„Мили моји, увијек имајте на уму да морате вољети ову државу, њене институције, станове и коверте. Е вива веро Монтенегро!“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

6 thoughts on “Неприродни „брак“ између Владе и Уставног суда „рађа“ – станове и неправду

  1. Је л’ неко мисли да ће режимско давање станова „својима“ предомислити Црногорце да на наредним изборима у великом,опредјељујућем броју гласају ДПС и своје повјерење поклоне разним опозицијама?

    Оће,како не.

    То нас доводи до питања – зашто се портал упорно затрпава оваквим текстовима?

    Чему то,коме то и зашто то?

    1. Ne može se ni posvakodbevno pisati kako smo ugroženi i šta treba činjeti za spas srpstva. Boško je jedan izuzetno obrazovani čovjek i patriota zato bi trebalo da imaš malo više poštovanja. Ili ti ideš po onoj izreci zlome kurcu i dlaka smeta

      1. И ја сам образован.И патриота.

        А има и тога што кажеш,не браним се.

        Свако добро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *