ИН4С

ИН4С портал

Нападач на Србина код Ријеке ради у хрватском МУП-у

1 min read
Полиција је довршила криминалистичку истрагу над 42-годишњим мушкарцем који је напао и повриједио Србина Добривоја Арсића у Вишкову код Ријеке прије пет дана.

Добривоје Арсић. Фото: Индекс.хр

Полиција је довршила криминалистичку истрагу над 42-годишњим мушкарцем који је напао и повриједио Србина Добривоја Арсића у Вишкову код Ријеке прије пет дана.

Полицајци су јуче ујутро на граничном прелазу ухапсили 42-годишњака и започели криминалистичку истрагу током које се сумњало да је дошло до сукоба због паркираног возила 20. августа око 20 сати испред зграде у Вишкову.

Током тог сукоба, осумњичени, 42-годишњак оштећеном 70-годишњем хрватском држављанину, због националног идентиета, упутио је озбиљне пријетње и физички га напао.

Али уз то, полиција је утврдила да је нападач на Србина радио у Управи за цивилну заштиту,  у МУП-у. С обзиром на то да је ријеч о државном службенику, који је 1. јануара пребачен у Управу цивилне заштите из Управе за заштиту и спашавање, он ће бити уклоњен из службе у складу са Законом о државним службеницима, саопштила је полиција.

Након завршетка криминалистичке истраге, осумњичени је уз кривичну пријаву, за казнена дјела пријетње и тешке повреде,  почињене на основу националне припадности, приведен у станицу полиције. 

Извор: Индекс.хр

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Нападач на Србина код Ријеке ради у хрватском МУП-у

  1. „….Јер, ко год је видео два пса како кољу трећег, слабијег, док он скичи као дете у ропцу“, зна да у Колиндиној НДХ нема морала. А без морала нема Људи, па ни Бога.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *