ИН4С

ИН4С портал

УРА: Боримо се за заслужену позицију у креирању будућности Берана

1 min read
Пажљивим ослушкивањем потреба грађана, саосјећајући се са проблемима, разумијевајући незадовољство и подржавајући непрестану жељу за бољим животом у Беранамама УРА на овим изборима грађанима нуди листу искрених и часних

Пажљивим ослушкивањем потреба грађана, саосјећајући се са проблемима, разумијевајући незадовољство и подржавајући непрестану жељу за бољим животом у Беранамама УРА на овим изборима грађанима нуди листу искрених и часних представника који могу и знају оправдати указано повјерење, истакла је Соња Ђукић-Шарић кандидаткиња за одборницу покрета УРА у том граду.

“На нашој листи се се налазе људи на које смо поносни, и који из дана у дан све више привлаче симпатије и подршку грађана Берана. На листи се налазе млади, образоване и храбре жене, мајке, спотисти, привредници , предузетници али и студенти, радници и пензионери. Наш програм је јасан, конкретан и реалан. Као активни чиниоци будуће власти планирамо формирање локалног фонда за подршку пољопривреди са израђеном стратегијом развоја општине. Борићемо се да новим предузетницима олакшамо почетак тако што ћемо смањити порез на имовину за 50 посто. Сматрамо да је локалној самоуправи неопходна систематизација радних мјеста унутар општине али и хитна реконстукција постојећег вртића и изградња новог, као и побољшање услова боравка у основним школама. Желимо да обогатимо тиристичку понуду града отварањем природњачког музеја као и пократањем сеоског туризма са акцентом на Јеловицу и Смиљевицу које поред Лима сматрамо благом нашег града”, каже Соња Ђукић-Шарић.

Она истиче да покрет УРА први пут наступа у Беранама самостално и да представља нову понуду грађанима коју карактерише искључиво позитивна кампања, кутуран , васпитан и пристојан однос према осталим такмичарима нефер политичког надметања, какви су било који избори у Црној Гори.

Додаје да у покрету УРА у Беранама неће прихватати агресивну реторику, подметања, истицања искључиво туђих недостатака а неуочавање својих, рјечник улице и назадну идеологију. Ђукић-Шарић вјерује и да ће грађани препознати нову енергију, нови помирљиви дух и улагање напора за Беране као град не само предака већ и потомака и да ће гласањем за број 8 наградити искено залагање.

“Зато што Беране волимо, зато што смо с љубављу одабрали Беране као град у коме стварамо, растемо, живимо и старимо, зато што осјећамо одговорност према себи и онима које волимо – боримо се за заслужену позицију у креирању будућности нашег града”, казала је Ђукић-Шарић.

Напомиње да ће УРА дати свој максимум за стварање што квалитенијег амбијента за Беране као града пожељног за ставарње породице, одрастање младих талената, градаа младих, успјешних и обазованих и града који препознаје старије као вриједно искуство и који заслужују поштовање.

“Грађански покрет УРА неће никада сарађвати са ДПС-ом у било ком облику и учинићемо све да се они који су уништили Беране не врате никада више на власт. Зато ће грађани препознати искрене намјере покрета УРА и дати глас срцем за оне који вјерују да Беране заслужује само најбоље”, закључује Соња Ђукић-Шарић.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *