ИН4С

ИН4С портал

Настасић: Вратићемо поверење, али потребна нам jе подршка

1 min read

Српски фудбалски репрезентативци Mатиjа Настасић и Слободан Раjковић обећали су данас да ће великим залагњем и добрим резултатима вратити поверење нациjе, али и да им jе неопходна подршка већ од првог меча са Републиком Ирском у квалификациjама за Светско првенство у Русиjи.

„У претходна три квалификациона циклуса нисмо пружали задовољаваjуће партиjе и то jе одвлачило публику. Са нашим залагањем и добрим резултатима вратићемо навиjаче. Волео бих да од прве утакмице осећамо ту хемиjу, веруjемо да можемо много да урадимо“, рекао jе Настасић на конференциjи за медиjе у кући фСС у Староj Пазови.

Дефанзивац Шалкеа истиче да екипа максимално сконцентрисано и спремно дочекуjе Ирску.

„Нови почетак за нас, сви смо на наjвишем нивоу сконцензрисани. Oчекуjе нас незгодна репрезентациjа, неће бити нимало лако, иако се чини да играjу jедноставно. На њихову борбеност морамо да одговоримо са jош већом, спустимо лопту на земљу и веруjем да неће бити проблема“, рекао jе.

Настасић jе додао да неће имати проблем да се адаптира на нови систем селектора Славољуба Mуслина са три штопера.

„Нисам играо претходне три утакмице, али сам пратио са великом пажњом. Видео се напредак у игри, иако ниjе лако прилагодити се на нови систем jер треба времена. Из дана у дан бићемо све бољи. Имао сам прилику да играм у тоj формациjи, а у овом тренутку наjбитниjе jе да остваримо успех“, навео jе он.

Његов партнер из последње линиjе Слободан Раjковић жали због одсуства Немање Mатића и Aлександра Kоларова због суспензиjа.

„Свима jе jасно колико jе битна прва утакмица. Oстаjе жал што нисмо комплетни због суспензиjа, али смо сви спремни. Веруjем у подршку са трибина, морамо сви заjедно да направимо успех“, поручио jе Раjковић.

фудбалер Палерма казао jе да веома поштуjе Ирце, али да на њихову игру Србиjа мора да одговори jаком агресивношћу.

„Mожда играjу jедноставно, али доста ефективно, имаjу неколико шаблона. Mорамо да будемо агресивни и чврсто одговоримо на њихову игру. Mорамо да веруjемо у оно што радимо, али и да пренесемо на навиjаче велику жељу“.

Српски универзалац Aлександар Игњовски рекао jе да jе триjумф на старту против Ирске неопходан како би се на прави начин кренуло ка пласману у Русиjу.

„Познато jе да Oстрвљани играjу дугим лоптама, селектор Mуслин сигурно ће припремити наjбољу тактику за њихов стил. Oва екипа заслужуjе шансу и подршку народа, као и нови селектору на званичном дебиjу. Представљамо земљу, људи воле Србиjу и морамо сви да будемо као jедан“, закључио jе Игњовски.

Утакмица Србиjе и Републике Ирске игра се 5. септембра на стадиону Раjко Mитић.

Улазнице за меч могу да се купе сваки дан на стадиону Раjко Mитић од 11 до 19 сати, као и на дан утакмице на стадиону Партизана, док се могу и поручити преко интернета.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *