ИН4С

ИН4С портал

Богдановић: Предсједништво ове седмице о предсједничким изборима, ми смо озбиљна партија

1 min read

Борис Богдановић

Демократска Црна Гора ће у току ове седмице одржати сједницу Предсједништва странке на којој ће разговарати о предстојећим предсједничким изборима.

То је „Вијестима“ саопштио Посланик и генерални секретар Демократа Борис Богдановић, додајући да ће о изборима разговарати на бази закључака са посљедње сједнице Предсједништва.

„Морате да разумијете да смо озбиљна партија која одлуке доноси на својим органима у демократској процедури“, рекао је Богдановић.

Лидер Демократа Алекса Бечић, рекао је у петак „Гласу Америке“ да ће његова странка још неко вријеме чекати дефинитивни одговор Покрета Европа сад (ПЕС) на понуду о јединственом кандидату.

Истакао је да је увјерен да би заједнички кандидат Демократа, ПЕС-а и “још неких мањих политичких структура”, вјероватно тријумфовао и у првом кругу избора.

„Уколико не будемо на крају имали заједничког кандидата за предсједника Демократа, ПЕС-а и партија сличне програмске профилације, Демократе ће свакако, као снажна партија, имати кандидата“, рекао је Бечић.

Међутим, из ПЕС-а су синоћ саопштили да је њихов кандидат за предсједничке изборе Милојко Спајић.

Кандидатуре су најавили и предсједник Уједињене Црне Горе Горан Даниловић и челник Демохришћанског покрета Дејан Вукшић.

Из Демократског фронта раније су саопштили да ће њихов кандидат на предсједничким изборима бити један од првака тог политичког савеза Андрија Мандић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Богдановић: Предсједништво ове седмице о предсједничким изборима, ми смо озбиљна партија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *