ИН4С

ИН4С портал

Каква је то реконструкција без предлога? На лијепе очи?

1 min read

Горан Даниловић

Пише: Горан Даниловић

Страшно је у шта се протворила политика.

Чекајте, само на тренутак да укључимо разум и сјећање од три дана! ДПС и остали су предложили да се изгласа неповјерење Влади! Сада је о томе ријеч, је ли тако? На предлог ДФ, Демократе, Уједињена и Права су потписале захтјев да се на наш предлог изгласа неповјерење овој Влади 3. септембра (ако ноћас не би прошло или ако би ДПС повукао иницијативу)?! Зар није тако?

О чему сад разговарамо; сад, данас, ноћас, у овом тренутку? О реконструкцији? О којој? Нико је није предложио званично! Нико!

О реконструкцији коју ће нам ноћас неко обећати?

Зашто је предсједник Владе није предложио до ноћас – званично? Зашто није желио да разговарамо, али званично? Зашто?

Зашто смо предлагали неповјерење ако су неки међу нама само жељели да реконструишу Владу?
Каква је то реконструкција без предлога?
На лијепе очи?
Само вас питам каква реконструкција?

За њу нам треба сваки од наших посланика и посланика СНП и УРА – само сви имамо 41 мандат!
Имамо ли?

Хоће ли УРА и ЦИВИС да гласају (четворо посланика) за реконструкцију?
Ако један или једна не желе да остану без позиција и одбију да гласају ко ће да подржи?

Ко је 41?
Бошњачка Странка?
Па они су ноћас за рушење своје владе!?
Они хоће да је руше, а ми треба да им је сачувамо?
О којој реконструкцији говоримо?

Само због ових разумних питања ботови и агенти мутних политика прогласићете ме за спавача хиљадити пут. Нека, нека свако ради свој посао.

Ипак, питам ја вас јер се овдје неко дебело спрда са разумом свих нас. Неко игра игру за другога! За кога?

Питам због онога што ће се десити! Због слуђених људи! Због последица!

Нећемо вам ми покварити срећу али питамо.

Нећемо вам ми сами пресудити јер нисмо никада, а заслужили сте много пута.

Нећемо изгубити ни дати образ. Поштујемо своје одлуке јер их доносимо тријезно и срчано. Не дамо ни образ ни душу.

Видимо све и цијелу скивалицу јасно.

Не саставља се влада за пола сата на листићу папира.
Од оних који су нас много излагали и преварили, који су од нас побјегли код ДПС-а тражимо више од изјаве политичке невиности.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

21 thoughts on “Каква је то реконструкција без предлога? На лијепе очи?

  1. Danilovicu nikada ne cusmo ni ti niti bilo ko drugi koji ste glasali za pad vlade da ste nešto slično izjavili ili rekli kao sto je rekao Dritan juce!!!

    23
    7
    1. Sta je Dritan rekao juče,ništa osim da ne pristaje na ništa osim na to da bude po njegovom i da Žarko Ŕakčević dobije na poklon Institut S. Milošević gdje se upravo sad od strane borda direktora krše prava radnika zagarantovana Ustavom i Zakonom Crne gore koja po tom ponašanju nije država jer svaka šuša iz URA ili DrPS-a ima pravo da sprovodi svoje zakone kako se njima sviđa.

  2. Becic bi za premijera .Ima pravo jer Milas je na politickoj sceni dosao u crvenom dzemperu a Beco sa crvenom kravatom.
    Beco ce biti gori od Milasa ako mu se da vlast!

    21
    5
  3. Nije bitno sto je Dritanova Vlada pala.Kakva je bila, to je i trebalo da se desi.Ali je vazno sto je prosla inicijativa onih koji su izgubili 30.08.Znaci DPS sa svojim partnerima je dao gol a Demokrate i ova dvojica beznacajnih dali su autogol.Narod se prima na to,mediji pisu o pobjefi DPS pa ce polako opet na staro.A inace dati i mali šansu Milu taj ce je sigurno iskoristiti.Posebno u kontekstu utakmice sa ovako neozbiljnim politicarima.Vidite da su i stranke koje su u Vladi glasale pritiv nje i sebe. Po naredbi Mila Djukanovica.On kupuje vrijeme,poene,posebno kid medjunaridne zajednice jer pokszuje da je samo on i njegova Vlads fsktor stsbilnosti.On drugu gresku sebi nece dozvoliti.To je glavna posledica pada Vlade a ne pad.Abazovica i ovih ministara.Vlada je trebala da padne na inivijativu DF da se oni pitaju a ne nikako jutros po predlogu DPSa.

    20
    2
  4. Vidim da ste poceli da ne postavljate komentare koje kritikuju Uru i komentare koji su za pad ove gadne nakazne vlade 🙂 Volim DF,posteni su,htjjeli su dogovor,ali Ura nece. Ura ucjenujuje. Demokrate sve vam cvjetalo!

    10
    11
  5. Danilovicu ja sam te 2016godine provalio da si igrač DPSa…znaš kojim sistemom…nisam obraćao pažnju sta pričaš protiv DPSa već šta radiš politički.A sve si radio u korist Dpsa.Lokalni izbori u Pljevljima,u Mojkovcu,sad ovo glasanje…vazda si njihov kec u rukavu…Dpsov

    53
    65
  6. Danilović je svjetla tačka naše političke scene. Nije izdao nikad, sam određuje što je dobro za Srbe iz CG, svaka izjava na mjestu.

    62
    44
  7. Dritan se preigrao.
    Govorio je da su mu rekli iz EU ,SAD da DF ne moze u Vladu.
    Nocas cusmo da moze.
    Znao je za Bemax svo vrijeme ali je trazio podrsku od DPS da bude premijer.
    Pomogao DPS da izbaci zecane iz PG
    Sa DPS glasao sudski savjet.
    Konjevica postavio za MO i sefa svih sluzbi a nocas ga optuzi da je politicki sponzor kriminalaca i da rusi drzavu.
    Alooooooo.
    Ko je luuuudddd
    Neda Medu da uvede vanredno stanje
    Zasto
    Cega se plasi
    Da se ne dodje do nekih iz njegovih redova
    Rece li Zdravko da Dritan radi bijelo.
    Ko dojavi da je droga u magacinu pod prismotrom.
    Zasto on mora i dalje biti premijer.
    Zasto on ne moze biti Min Obrazovanja s obzirom da je zavrsio FF.
    Kaze Dritan
    –Ako ja nisam premijer onda nema vecine.
    Znaci ponese loptu i ode kuci zato sto ga nisu pustili da sutira penal

    80
    3
  8. Gorane ! shvati da je ovo trka na duze staze, nadam se, da ces im dokazat, da si iskusni maratonac koji pobjedjuje.Sve najbolje !

    46
    46
  9. To je „rekonstrukcija“ da Abazović i dalje grije fotelju! On sa 5%, bio je glavni i u prethodnoj vladi tad su samo smjeli eksperti u vladu i ako je on političar to za njega nije važilo, pa u ovu neustanvnu vladu mogu političari svi osim dps-a i df-a. Dps pristaje podrazumeva se samo da se obori prethodna vlada, df naravno jedva je dočekao, jedna vrsta osvete, jer ih nema u istoj, ne glasaju za obaranje, ali blate vladu za koju su digli ruku, ali tu su fotelje po dubini! Abazović potpisuje TU jer je to i bio uslov da bude premijer i ako je u prethodnoj vladi bio protiv njegovog potpisivanja i ustoličenje mitropolita, to je i najveći razlog pada prethodne vlade! Danas mogu u „rekonstruisanu vladu“ svi koji nisu potpisnici da se ona obori i naravno sad može i df, samo da je on i dalje premijer, sve sad može. Taj isti Bemax koji danas proziva, je slavio sa vatrometom obaranje 42 vlade! Tako Abazoviću mnogo si politički namazan, ali nismo ni mi slijepi pored očiju, nećeš dugo u tu fotelju, kako radiš tako nađeš!

    87
    23
  10. Pa danas po prvi put čusmo od Abazovića to što smo čuli u vezi Bemax-a,Lazovića i da američki partneri ne podržavaju borbu protiv kriminala.Jeste da ima logike u tome što pišeš Daniloviću ali ovo što danas čusmo od Abazovića ne čusmo od tebe.
    Nijesi li znao???

    56
    33
    1. Mozda ovo nije popularan potez demokrata ali je ispravan muslim,jer po mome ura je iskreno u ovom vremenu mogla ponuditi izlaz iz krize i dogovor demokratama i ostalima,dakle ovu vladu rusi dps a ura je usla u koaliciju sa njima,o bosnjackoj stranci nemam komentar,demokrate su jasno rekle da nece sa dpsom,ako je svima do dogovora vecine od 30 dogovorice se svakako,a ako neko to nezeli vrijeme ce pokazati,dje mi je konatar da kaze „a pustite fotelje zapalile se“nesto mi je utihnuo posto je njegov sef u fotelju.Ali bez obzira na to,samo malo razuma i od ure i ostalih.

      34
      4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *