IN4S

IN4S portal

Ranja zaprijetio: Vrnut’ ćemo što je naše; vratićemo zastavu Crnojevića na Cetinjski manastir

1 min read

Ranko Krivokapić; foto: Vlada Crne Gore

Ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić poručio je da će zastava Crnojevića biti vraćena na Cetinjski manastir, i da će „vrnut što je njihovo“.

On je na Tviteru objavio da je to poručio na otvaranju multimedijalnog projekta istoričara Petra Glendže „Cetinje 1482 – 2022“, koji je 13. jula ove godine organizovala Opština Cetinje povodom obilježavanja 540 godina od osnivanja crnogorske prijestonice.

“Zastava Crnojevića je zato vraćena da bude barjak obnovljene nezavisne Crne Gore. Vraćena Državi, a biće vraćena i na Cetinjski manastir na kom se od njegovog prvog dana vijorila. Neka ne tumače našu kulturu i dobrotu kao slabost – vrnut’ ćemo što je naše”, rekao je Krivokapić.

Podjelite tekst putem:

39 thoughts on “Ranja zaprijetio: Vrnut’ ćemo što je naše; vratićemo zastavu Crnojevića na Cetinjski manastir

  1. Sjedi đe si ustašo krivudava , elementarno znanje o istoriji Crne Gore a ne da mi vi pričate o „partiozmu“ a voljeli bi viđet i to čudo kako će te da je „vrnete“ fašistički montenegrinski šljamu i italijanske fekalije , no ti „crni“ one penzije što si pokra i neustavno ih prima pa onda drži govor !!!!

  2. visokopozicionirani "akademac Ćenove frizerske udruge DANU", raspop Kreten Savin Vujović, vjernik LSD i Metamfetamina, bivši evivač iz obora Miraševog, sadašnji blejač sa žute gajbe od kisjele vode kaže:

    Slavko Perović je opisao Ranju Tranju sa: Pi, mislim stvarno pi. Dok je Nebojša Medojević u lice, usred Skupštine mu sasuo: Ti si smeće, ma ne ti si govno obično! Tranja nije beknula.

    13
  3. Bolje je da lazni penzioner Ranjo surutka vrne onu nezakonito stecenu penziju no da nas zamajava vrcanjem laznih zastava, koje su ustase prvo proglasavale crnogorskim alaj barjakom, a sada ispada, da je to zastava Crnojevica. Ocekujem da sjutra pronadju da je ta nasa crnogorska zastava zapravo iz praistorije posto postojimo tisucama godina unazad. Namjesto da, se kao ministar vanjskih poslova brine o spaljnim poslovima drzave i uspostavlja dublje veze sa drugim zemljama,i uvede nas u EU, ova mrcina cio svoj mandat provodi zboreci o Crkvi himni i zastavama. I ne samo on no i sve druge ustase u ovoj i ranijim vladama. Da su svi oni od Mila i ostalih lopovcina koji su vladali ovom pokradenom i unistenom drzavom zadnjih preko 30 god. toliko vremena i energije utrosili za ekonomski prosperitet Crne Gore i nasega naroda dje bi nam bio kraj, ni Svajcarska nam ravna bila nebi.

    20
  4. Ranjo čoče,prvo da ‘vrneš penziju da se ne brukaš kad jurišaš na Moskvu ka penzioner.Koje god spomeneš prezime iz istorije CG to su Srbi.Što ih prebačaš u monter negrine,eno ti Čanka pa ga prebači.

    57
    1. Odlično, hahaha! Samo mala ispravka – na njegovom i Čirginom jeziku ne kaže se prebačiti, nego prijebačiti!

      43
      1
  5. Ranjo penzioner najbolje vida rane na dupetu kad ga zaogrne zastavom. To je sojski, čojski, evropski, patriotski… Penzija i zastava…

    49
    1
  6. Sprda ti se kotorska pjaca,baš kao i sa svojima prije tebe. Vrnućeš ti samo zlo majmune jedan. Dobro kaže neki od komentara. Ne napravite ništa što bi bila korist ovom narodu. Bolnice,škole,puteve. Slavko ti je dobro rekao i nazvao te pravim imenom.

    49
    1
  7. Ranja Tranja-Surutka, bi da otima pričom to pripada državi. Neka Ranja-Trana, ne zboru laži ovom zasluženom narodu, okreni te ekonomiji i napretku države. Evo pet i više godina vi nemate druge priče nego SPC, to je završena priča. Pričajte nam vi SDP o napretku naše ekonomije, zapošljavanju mladih bez partijskih knjižica, o izgradnji fabrika, škola, vrtića, bolnica. Ne vi nećete o tome jer to vam ne donosi glasove ekstrema, već priča o podjelama. Ovoj državi treba zdrava ekonomija a ne samo da čekamo ljeto i brojimo turiste. To nam pričaj Ranja-Tranja.

    48
    2
  8. Ovaj čovjek ili, bolje rečeno, zlo u njemu vodi mnogo lošem epilogu u Crnoj Gori, a moguće i krvoproliću. Dritan ga je, zajedno s Konjevićem dobro označio kao izvor šovinizma, podjela i nestabilnosti u društvu. Iza svih ovih provokacija, koje vrše nepismeni primitivno indoktrinirani liberalno komitaške grupe stoje proustaške i kriminalne strukture SDP-a, DPS-a, SD-a i Liberala.

    54
    2
  9. Śetio sam se pimjera pimjene slova Ź u adnanskom jeziku: iŹedi mi g.vno Ranjo. 🙂 🙂 🙂 Đe je ona zoka da mi iskomentariše kako turam Smiley-e u komentare.

    38
    2
  10. Ovo su mu u Zagreb,sapnuli na lijevo uvo ! Ponekad pomislim da smo zasluzili da dan danji ovi brozovici upravljaju s nama ! Doklen,aman zaman !

    55
    2
  11. Pobrkao si lončiće,Crnojevići bili Srbi.Nema više donacija Ranjo dolijao si….

    63
    3
  12. Bolje bi bilo da vrati sve sto je pokrao za vreme dok je vladao sa Mlom. Pusti se zastava.
    Vrati pokradeno.

    77
    2
  13. Zastava Crnojevića je replika zastave cara Dušana a obije su uzete od Vizantije.Za mene a i za većinu(garant 70%) stanovnika ovaj tvoj lažnjak od crnogorske zastave biće ukinut brzih godina pa ćeš je kačiti po stanovima u inozemstvu.

    79
    3
  14. Sprd sprd sprd, ali Ranja najveći pojedinačni vlasnik luke Kotor,, a žena mu časna direktorica Lućke. Stop revanšizmu!

    70
    1
  15. Trebalo bi vratiti i svu imovinu Cetinjskom manastiru koju su komunisti oduzeli,ne samo zastavu. I da grad Cetinje počne manastiru da plaća kiriju, jer se nalazi na manastirskoj zemlji.

    75
    3
    1. ERanja,Ranja da je srece davnih dana bi ti bio u Spuzu!!!Da se muzes ko sto blejis boljeg goveda ne bi bilo!!!

      57
      1
  16. Jesu li se Crnojevići izjašnjavali kao Srbi ili kao Crnogorci? Možda se Ranko vrnuo pameti.

    62
    1
  17. Ko se ono dogovori sa Milom i Dritanom da obore Zdravka i vrate DPS i Ranju i Raska? Ne napada se ova vlada ni stoti dio kao ona dje su bili sest ministara Srba i to pravih a ne laznih kao ovi kobajagi predstavnici Srba u CG.

    36
    8
  18. Nije problem Originalna zastava Srpskr dinastije Crnojevica ali ove vase karikature od zastava koje ste proglasavali prvo Alaj Barcacima pa onda zastava Crnojevica e ti nese moci, Originali Moguali tvoji Falsifikati nece moci Krivomozgicu , ne lijeci svoje Niske komplekse na Nas.

    53
    2
  19. I šta Srbi i srpski narod planira da preduzme i sačuva sebe? Hoće li mu čestiti Joko, Dado i ostali građanski aplaudirati i podržati ga? Verovatno da, jer su srpskim predstavnicima bitnije fotelje i apanaže, pa između ostalog zato hoće u EU. Odbori, dnevnice, plate. Sve duplo, a Srbi samo ave, sve.

    30
    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *