Насловна Мозаик 50 телохранитеља за Ердогана у Србији

50 телохранитеља за Ердогана у Србији

0
ПОДИЈЕЛИ

Председника Ердогана, који вечерас стиже у званичну дводневну посету Србији, чуваће најмање 50 личних телохранитеља, пишу „Вечерње новости“. У великој делегацији, која стиже у неколико авиона, осим 185 привредника, биће и осам турских министара, наводи лист.

Посету високог госта из Анкаре пратиће невиђене мере безбедности, које он ужива у матичној држави, пишу „Новости“ и додају да ће, осим Ердогановог обезбеђења, о сигурности сваког његовог корака у Србији додатно бринути и око 3.000 српских полицајаца.

„Српски телеграф“ пише да ће о безбедности Ердогана бринути 60 „до зуба наоружаних Турака“, преноси Тањуг. „Реч је о врхунским специјалцима који чине први прстен обезбеђења. Они су део личног Ердогановог обезбеђења, буквално је немогуће проћи кроз њих“, пише лист и додаје да је, поред тога, Анкара пре десетак дана послала тимове људи као претходницу који имају задатак да провере све локације и трасе којима ће турски председник проћи.

„Турским специјалцима од велике помоћи биће и неколико хиљада српских колега. У овај посао биће укључени и САЈ, Жандармерија, Кобре, као и Управа за обезбеђење МУП и редовни састав.

(Новости, Б92)

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here