Насловна Друштво (18+) Чега се поштени Хрват стиди – црногорској просвети је узор: Промоција...

(18+) Чега се поштени Хрват стиди – црногорској просвети је узор: Промоција блуда у одбаченом курикулуму (ВИДЕО)

8
ПОДИЈЕЛИ

„Ја бих се сад требало испричават јер ћу прочитат дио књиге, ал’ се нећу испричават – нека се испричавају они који су ставили да ово дјеца читају: ‘Почео сам се задовољават и ускоро сам пуштао текућину, а кроз прозор видио сам једну сасвим малу дјевојчицу…’“, почиње своју критику националног курикулума хрватски грађанин, настављајући читањем цитата из књиге која је предложена као домаћа лектира.

Ријеч је о курикулуму Експертске групе из Хрватске која је радила на реформи образовања, који је у Хрватској одбачен, а који су црногорски „стручњаци“ преписали, бавећи се актуелном реформом образовања.

Предлози су у Хрватској одбачени од стране стручњака и оштро критиковани у јавности.

Наиме, хрватски стручњаци сачинили су тзв. „Црвену књигу“ у којој су сажете рецензије предлога курикулума, дајући му „врло лошу, штавише – непролазну оцјену“, називајући га „површним, непроведивим и потенцијално штетним“, а у јавности су се појавиле још жешће критике.

У видео-прилогу који се налази у тексту грађанин Хрватске скреће пажњу на ласцивне садржаје који су дати као предлог за домаћу лектиру. У видеу можете чути дијелове из предложене књиге Зорана Ферића „Анђео у офсајду“, гдје се детаљно описује сексуално општење, што је, према суду јавности неприхватљиво.

Наведени одбачени документи предлога за национални курикулум ипак и даље стоје на званичној страници хрватског министарства, па су на тај начин били доступни црногорским „преписивачима“.

Оно што су црногорски „стручњаци“ преписали највјероватније ће бити основ образовних програма наше дјеце. А шта су то преписали – погледајте у видеу и оцијените сами.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    „Ovcama“ ne treba zamjeriti što se zalažu za sodomiju, pedofiliju, koprofiliju i ostale gadosti, pa za njih je to normalno, kao i za „religiju“ koju propovijeda njihov „vjerski poglavar“, prokleti raspop Miraš, satanista i antihrist!

  2. 0
    0

    „Donji kraj“, ako su u nečemu ustaše bolje od ovog ovdašnjeg dukljanskog ološa, to je zato što su u tom zločinu originalni, dok su ovi bijednici ovdje neuspješna kopija kopije!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here