Насловна Друштво Жабљак, Плав и Гусиње без струје

Жабљак, Плав и Гусиње без струје

0
ПОДИЈЕЛИ

Жабљак, Плав и Гусиње од синоћ се без струје, као и поједина приградска и сеоска подручја Цетиња, док су Плужине јутрос добиле напајање електричном енергијом, саопштено је из Електропривреде Црне Горе.

struja Жабљак, Плав и Гусиње без струје

Без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака Без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака
Невријеме са јаким вјетром и неубичајено тешким влажним снијегом који ствара оптерећење на надземним водовима, доводећи до кидања проводника и оштечења стубова, узроковало је проблема на дистрибутивној мрежи.

Због квара на далеководима Пљевља-Жабљак и Жабљак-Шавник, без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака. Без струје су Плав и Гусиње, због квара на далеководу Андријевица-Плав. „Због квара на далеководу Шула-Црквичко Поље без напајања синоћ је било Плужине које су добиле струју јутрос, око седам сати и 30 минута“, наводи се у саопштењу.

Истиче се да проблема има у приградским и сеоским подручјима Цетиња, па су Његуши, Ријечка и Катунска нахија од синоћ без напајања електричном енергијом.

„Све расположиве екипе су од раних јутрањих часова на терену и покушавају да у најкраћем року стабилизују електроенергетску ситуацију у градовима“, наводе из Електропривреде.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here