Насловна Политика Трећа Србија отпочела сарадњу са руском партијом Родина

Трећа Србија отпочела сарадњу са руском партијом Родина

3
ПОДИЈЕЛИ

Мирослав Паровић, председник Треће Србије и Александар Ђурђев, генерални секретар Треће Србије састали су се у Москви са председником извршног одбора Партије Родина, Евгенијем Ивлевим, саопштила је ова оранизација.
trecasrbija rodina trecasrbijars Трећа Србија отпочела сарадњу са руском партијом Родина
На састанку је размотрена актуелна политичка ситуација у Србији и Русији и констатовано је како две државе и два народа деле сличне проблеме и изазове.

Посебно је анализирана ситуација у области Новорусије за коју су се саговорници сагласили да је веома слична са ситуацијом у којој је својевремено била Република Српска Крајина и да је за званичну Москву веома важно да не дозволи да власт у Кијеву изврши етничко чишћење тог простора, кажу у Трећој Србији.

Такође, размотрена је и могућност срадање две партије везано за покретање привреде Крима и учешће фирми из Србије у том за Русију веома значајном подухвату.  Мирослав Паровић је истакао да економија Србије која је иначе на доста ниском нивоу може да се покрене сарадњом са Кримом имајући у виду да привреди Крима треба пре свега грађевинска оператива и здрава храна, а Србија има да понуди обе ствари, наводи се у саопштењу ТС.

Иначе, оснивач Родине и њен идејни утемељитељ је Димитрије Рогозин садашњи вицепремијер Руске Федерације, истичу у Трећој Србији.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Није страшно што имамо већину партија која имају пријатељске ставове према западним „демократијама“.
  Страшно је то што оне повлаче потезе по диктату тих снага а све на штету српског народа.
  Оно што је сигурно да ниједан потез који се повуче у сарадњи са братском Русијом није на штету Србије и српског народа.

  Жалосно је да само Трећа Србија то увиђа и покушава да такву сарадњу и оствари.

 2. 0
  0

  Русија је једина која нас може подржати, чији интереси су компатибилни са нашим.
  Све западне државе воде политику којом желе да нас још више исецкају и све замаскиране приче западних дипломатија о томе како нам чине добро, просперитет и напредак су лажне.

  Чак и ови који оптужују Трећу Србију да је шпијун Русије сами себе дискредитују јер нам је јасно да њихово служење западњацима води само у даље распарчавање Србије.

 3. 0
  0

  Kao i obično naš narod zabija glavu u pesak, brzo zaboravlja.

  Međutim ima nas koji veoma dobro pamtimo i znamo da nam zapad kroz vekove misli jedno te isto.

  Budemo li se i dalje pravili da ne vidimo da nam zapad pod maskom kretanja ka EU u stvari sprema dalje smanjivanje teritorija, uništavanje bilo kakve proizvodnje i stvaranje ekonomije koja je oslonjena na iskljucivu prodaju njihovih proizvoda, stalno siromaštvo i veliku nezaposlenost jer tako najlakse manipuliše vlastima – kao u slučaju svih vlasti u zemljama jugio-istočne Evrope – završićemo kao beogradski pašaluk.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here