Насловна Друштво Акција ,,Слатки караван“ за дјецу са Космета

Акција ,,Слатки караван“ за дјецу са Космета

0
ПОДИЈЕЛИ

kosmet deca2 Акција ,,Слатки караван за дјецу са Космета

Омладинска организација „Уједињена Србија“ шесту годину за редом покреће хуманитарну акцију под називом „Слатки караван“ чији је циљ обезбеђивање пакетића за децу са Косова и Метохије.

Слатки пакетићи се прикупљају током децембра и јануара, а подјела пакетића планирана је за Српску Нову годину када сви људи који то желе могу обићи КиМ и удијелити пакетић неком малишану.

Ове године акција се реализује у сарадњи са компанијом „Swisslion – Takovo“, а слаткиши ће се скупљати и испред Слатких кућа у цијелој Србији.

Многи средњошколци и студенти широм Србије и Републике Српске узели су учешће у овој акцији.

kosmet deca Акција ,,Слатки караван за дјецу са Космета
„Уједињена Србија“ овом приликом позива све који имају жељу и могућност да се прикључе акцији на начин који сматрају ефикасним, наводи се у њиховом саопштењу, а сви заинтересовани могу их контактирати на њиховој фејсбук страници ,,Уједињена Србија“.

 

Уједињена Србија

„Уједињена Србија“ је невладина омладинска организација која је 2008. године потекла на Факултету безбедности, Универзитета у Београду, непосредно по нелегалном једностраном проглашењу „Косова“, са циљем помоћи људима који су остали да живе на простору Јужне српске покрајине. Од самог оснивања бави се хуманитарним радом, едукацијом, волонтирањем, и уопште развојем омладинске политике на начин који је међу омладином препознатљив, јединствен и карактеристичан по томе што све активности координирају и воде млади људи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here