Насловна Насловна Синђелић није само убица у бјекству: Главни Катнићев свједок – психички поремећена...

Синђелић није само убица у бјекству: Главни Катнићев свједок – психички поремећена личност (ВИДЕО)

31

Да специјални тужилац Миливоје Катнић и његови налогодавци не презају од било чега само за монтирају лажну оптужницу за наводни државни удар доказано је данас када је објелодањено да је главни свједок-сарадник Саша Синђелић уствари – психички поремећена личност.

Раније је Демократски фронт објелоданио да је Катнићево тужилаштво прикривало идентитет Синђелића, иначе правоснажно осуђеног убице, камуфлирајући га дуго као А. С., а данас је откривено да је „кључни“ свједок-сарадник у фарси „државни удар“, заправо човјек са тешким психичким обољењем.

Функционер ДФ-а Славен Радуновић представио је на конференцији за новинаре званична документа која доказују душевни поремећај Синђелића, које потписује вјештак неуропсихијатар.

У документу се наводи да код Синђелића постоји „акутни психогени психотични поремећај са суманитошћу и мјешовити поремећај личности“.

То може да се манифестује кроз „сумануте идеје, халуцинације, погрешно вјеровање да једна или више особа или организација покушавају да му науде (прате га, нападају, узнемиравају, кују завјеру)”.

Као илустрацију претходног, а прикупљено из исказа Синђелића који је дао управо неуропсихијатру, могу послужити следећи његови цитати:

– Ја сам муницију добио од неких непознатих људи, а ви, докторе, знате добро ко су ти људи.

– Некако бих да побјегнем из државе да се спасем њих.

– Стално су били око мене, ја видим паркирају једна кола прије подне, после подне друга, само замијене таблице.

– Направио сам сплав и пошао у Републику Српску, мислио сам да ме они тамо неће наћи.

– Они су хтјели да ме ликвидирају.

– Они су ми дали оружје, а сад хоће да ме ликвидирају.

Иначе, ово душевно обољење карактерише и ”суманутост величине – нереална вјеровања у сопствени значај, моћ, посебан идентитет”, што се добро огледа у Синђелићевом исказу пред истражним судијом, када је казао да му је намјера била ”да оде пјешке на Косово и Метохију да упадне у америчку базу, да им отме хеликоптер и да подигне устанак”.

За дијагнозу ”мјешовити поремећај личности” један од основних симптома је сугестибилност (лако подлијеже утицају других, лако га је наговорити на било шта), затим континуирано тражење узбуђења и активности у којима би био у центру пажње, низак праг за испољавање агресије и насиља, немогућност доживљавања кривице и учења из грешака, те – изражена склоност ка окривљивању других.

sindjelic-raska-krivicnaСве ово указује на то да је Синђелић, уз ранији доказ да је у питању особа која је у бјекству од вишедеценијске робије за убиство, био идеалан лик за потребе црногорске АНБ и „партнерских“ служби за монтирање конструкције каква је „државни удар“.

Поставља се питање – гдје су границе манипулација? На шта је све спреман режим Мила Ђукановића, ако не преза чак ни од тога да овако злоупотребљава очигледно тешко психички болесне особе, само да сачува власт?

Последња прилика да Станковић реагује

slaven radunovic 1

Функционер ДФ-а Славен Радуновић је на конференцији за медије казао да је ДФ открио „оно чега су се Мило Ђукановић и специјални тужилац Миливоје Катнић бојали да не открију“. Додао је да нова открића упућују на то да је Синђелић изабран од криминалне организације, те да су Катнић и Владимир Беба Поповић још 2003. и знали за кривична дјела и неуропсихијатријска вјештачења Синђелића.

Радуновић је додао да је пушка којом је Синђелић извршио кривично дјело у Хрватској вјештачена у Подгорици.

„Више није у питању кредибилитет Синђелића, већ правосудног система“, казао је Радуновић и додао: „Ако су нам оваква тужилаштва и судови, шта можемо да очекујемо од полицајаца на улици?“

Функционер ДФ-а је додао да тужилаштво „свјесно од почетка вара грађане, ми то данас доказујемо“.

Он тврди да су у тужилаштву знали за дијагнозу Синђелића, и да су данас на слободи.

„Ово је посљедња прилика за Ивицу Станковића да реагује и да се моментално крене у чишћење органа у Црној Гори. Овдје се ради о организованом криминалном дјеловању“, навео је Радуновић.

Он је навео и да је Синђелић био и раније у спушком затвору, иако је адвокатима осумњичених одговорио да није никада.

Радуновић је на конференцији саопштио да је Синђелић приликом свједочења био под терапијом.

„Тужилац Саша Чађеновић онемогућавао је питања која нијесу била по питању њему и Миливоју Катнићу“, казао је и додао да је тужилац прекидао питања одбране која су била везана за Синђелићевог боравка у војсци.

„То је директни доказ да је човјек био упознат са свим“, додао је Радуновић.

Поручио је колегама из опозиције да се нада да се „више неће правити луди“ и додао да је предсједник ГП УРА Дритан Абазовић „једини рекао да има велике резерве према свему што ради Катнић.

„Сви други ћуте, а има и оних који активно раде и помажу Ђукановићу“, казао је Радуновић.

Данашњи прес ДФ-а праћен је уживо преко званичне странице тог савеза на Фејсбуку:

EKSKLUZIVNO!Sunovrat Katnićeve afere! Press konferencija koja munjevito osvaja pažnju domaće i regionalne javnosti! Novi dokazi: "SINĐELIĆ NIJE SAMO UBICA U BJEKSTVU: GLAVNI KATNIĆEV SVJEDOK – PSIHIČKI POREMEĆENA LIČNOST!"Ekskluzivna prezentacija dokumenata za koja su se pripadnici Đukanovićeve i Katnićeve udružene zločinačke organizacije nadali da neće biti pronađena. Govori: Slaven Radunović, potpredsjednik NSD-a i funkcioner DF-a. POGLEDAJTE!

Geplaatst door Demokratski front – DF op maandag 17 april 2017

31 КОМЕНТАРИ

   • 0
    0

    Ta osoba i nije mogla biti na bilo kojoj strani do na Vojvodinoj. Takva osoba je jedino i mogla biti angažovana od ove rusko-srpske družine za projekat rušenja države Crne Gore.
    I bit će kredibilan śedok na suđenju ovoj kriminalnoj grupi, bez obzira na paniku u redovima Dražinog Fronta.
    Džaba krečite….

    • 0
     0

     Ха,ха,ха који блесав коментар! Која удареност и неписменост! Само овакви су и могли “смислити“ глупости које је цио свијет одмах видио, а они ни до дан данас не виде. “Нема лека апотека.“

 1. 0
  0

  možda su ga veljović i njemu slični i pratili a kako bi ga iskoristili u datom momentu. možda je čovjek i bio u pravu kada je tvrdio da ga neko prati. to bi također trebalo istražiti jer otkud baš da se sve posloži kao u bajkama i to kada je zatrebalo mili đukanoviću

 2. 0
  0

  Синђелић има све препоруке да постане специјални тужилац у Црној Гори!

 3. 0
  0

  Ako Stanković ne bude reagovao i odbacio cio slučaj „državni udar“ kao običnu budalaštinu sve

  će se odbiti na kraju o njegovu glavu jer ga je on doveo i garantovao za njega, Trgni se

  Stankoviću ne propusti zadnji voz.,

 4. 0
  0

  OVO JE DNO DNA REZIMA!PA MELEVOJE“TALICNI“IMA ISTE SIMTOME KOJE JE SLAVEN PREDSTAVIO ZA TOGA BOLESNIKA „SINDJU“!“TALICNI“TVRDI DA KOMUNICIRA SA SVEVISNJIM ,BOZE MI OPROSTI ,SA TOPLICOM ,SA KOSANCICEM ,SA STRASNIM KONVISKADORIMA……TAKO DA JE TO PRAVA LUDNICA!DOBROTA JE TURISTICKO ODMARALISTE NA STO SLICI TO TUZILASTVO I NJIHOVI TUZIOCI!SPRDNJA JE BLAGA RIJEC.SVI KOMEDIOGRAFI SRPSKOGA RODA OD STERIJE,DOMANOVICA,NUSICA,KOVACEVICA POLAKO GUBE PRIMAT PRED „TALICNIM“MELEVOJEM!SAMO DA SE NA KRAJU NE USTANOVI DA „TALICNI „MELEVOJE NIJE PISAC OVOG „GRANDOZNOG DJELA „NEGO SIROTI GLUMAC I POMALO POMOCNIK REZISERA!AKO OVO NIJE DNO ONDA ZAISTA DNO NE POSTOJI!KAKO „TALICNI „“OPISA OVAJ LIK „SINDJE „-„POSTENI NACIONALISTA IZ UBJEDJENJA“-SEIR!!!!

 5. 0
  0

  Синђелић није само убица у бјекству: Главни Катнићев свједок – психички поремећена личност (ВИДЕО)

  Interesantno,a kakva je Licnost glavni Tuzilac……………………?

 6. 0
  0

  Ne spava!
  Ono je stalno budno, još od onda, od one njine komunističke revolucije, jadi ga znali.
  … Trenulo ti ono nije!
  Insomnija je njemu još ona jedna dijagnoza. Zmaju od Konavala!

 7. 0
  0

  Још веће је питање непоступања Србије према лицу које је у Хрватској осуђено на 21 годину због убиства. БИА је очигледно држала у контроли Синђелића где га је својим каналима упућивала на неке задатке које је он спроводио. У целом систему неодуживања казне за убиство, он је постао и психијатријски случај све уз благослов људи из српске безбедносне информативне агенције. Могуће је да су ти људи у оквиру службе у ствари прохрватски агенти и то ће се тек открити. мењђутим, пшознато је да је он био послат и у Донбас како би срушио организовану војну помоћ Срба руском народу којег је напала фашистичка хорда из Кијева која је отела на улици власт протеривањем Јануковича. После тога је употребљен и за овај лажни пуч у Црној Гори. Право је питање када ће почети чишћење српске службе безбедности која има дебеле везе са мафијом Црне Горе у коју сврставам и масу агената АНБ као и нарко картеле са Косова са којима обе службе тесно сарађују!

 8. 0
  0

  BIA JE POTPUNO SIGURNOSTNO IZREŠETANA ORGANIZACIJA KOJOM VRŠLJAJU SVE MOGUĆE OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE SVIJETA.ZA VRIJEME ZLOČINAČKIH DOSMANLIJA ALI I PRIJE TO JE POSTALO LEGLO TUĐIH OBAVJEŠAJNIH SLIŽBI I ŠPIJUNA.OVA PROTUVA I UBICA JE UPOTRBLJAVAN PROTIV INTERESA SRBIJE ,CRNE GORE I PROTIV RUSIJE ,TO KAŽE DA JE VODJEN IZ JEDNOG CENTRA KOJI IMA KORISTI OD TOGA ZLOG ČINJENJA.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here