Насловна Политика Ракчевић: Превише је у малој Црној Гори исфорсирано подјела

Ракчевић: Превише је у малој Црној Гори исфорсирано подјела

2
ПОДИЈЕЛИ

Грађански покрет Уједињена рефирмска акција УРА сарађиваће са свима који јавно дефинишу да на наредним изборима неће бити на клупи резервних играча овакве Демократске партије социјалиста, казао је у разговору за Дан предсједник Грађанског покрета Жарко Ракчевић.

rakcevic zarko Ракчевић: Превише је у малој Црној Гори исфорсирано подјела

Ракчевић је одговарајући на питање ко су потенцијални партнери УРА на опозиционој сцени казао да су посвећени окупљању слободних људи и истомишљеника и изградњи организационе мреже широм Црне Горе.

„Посебно добру сарадњу у једном периоду имали смо са Миодрагом Лекићем и Демокртаским фронтом. У новонасталим околностима вјерујем у блиску сарадњу са Лекићевим Демосом, али се надам да ће и Демократски фронт профилисати политику грађења мостова сарадње унутар опозиције“, истакао је Ракчевић.

На питање да ли је НАТО интеграција препрека за опозициону сарадњу Ракчевић је одговорио да није видио превелике препреке ни у досадашњем различитом приступу овом питању унутар ДФ-а.

„Превише је у малој Црној Гори исфорсирано подјела. Чланство у НАТО није једноставна црно-бијела прича, а још мање би требало да онемогући сарадњу оних који желе другачију, бољу Црну Гору у ЕУ. Треба нам озбиљан и широки демократски дијалог око ове теме, и демократска одлука ако добијемо позив“, поручио је Ракчевић.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here