Насловна Мозаик Рајковић хит у Русији: Ето у друштву нашег голмана

Рајковић хит у Русији: Ето у друштву нашег голмана

0
ПОДИЈЕЛИ

Нашем голману Предрагу Рајковићу указана је велика част, у Санкт Петербургу биће у улози једног од асистената на жребу европских квалификација за предстојећи Мундијал у Русији, у друштву великана фудбала. А овом приликом се сликао са легендарним нападачем, Самјуелом Етоом.eto rajkovic Рајковић хит у Русији: Ето у друштву нашег голмана

На суботњој церемонији од 17 часова по средњеевропском времену ће стати уз раме легендарном „Зуби“ Роналду, Фабију Канавару, Оливеру Бирофу, Дијегу Форлану и Самјуелу Етоу, са којим се већ дружио у петак у Константиновском дворцу.

Србија има европске и светске шампионе у фудбалу, ове титуле објединили су Милош Вељковић, Сергеј Милинковић-Савић, Немања Максимовић, Мијат Гаћиновић и Рајковић, ком је припала част да отпутује у Санкт Петербург.

„Поносан сам што ћу бити део жреба. Имао сам 11 година током Мундијала 2006. године, пажљиво сам пратио Србију и Црну Гору, нажалост, нисмо баш одиграли најбоље, надам се да ће се Србија боље показати у Русији 2018. године. Од малих ногу сам пратио Мундијал, велике играче и мечеве, имао сам велику жељу да будем део тога“, рекао је за сајт ФИФА Рајковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here